سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

مهدی دوستی در همایش «مرز تماس»؛

جایگاه تکریم ارباب رجوع تنزل پیدا کرده/مردم ولی نعمت ما هستند

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه برگزاری چنین همایشی‌هایی با هدف تکریم ارباب رجوع، شروع یک حرکت برای رسیدن به مکانیسم مناسب است عنوان کرد: تکریم و احترام به ارباب رجوع جایگاه پائینی پیدا کرده است.

مهدی+دوستی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در همایش «مرز تماس» گفت: باید نظارت و ساز و کار در هر نهادی مشخص باشد و مدیران باید این مکانیسم را با مشارکت و جمع بندی فراهم کنند تا پایه هرگونه تحول، توسعه و تغییر بر پایه تبادل نظر و گفتگو را فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری چنین همایشی‌هایی با هدف تکریم ارباب رجوع، شروع یک حرکت برای رسیدن به مکانیسم مناسب است عنوان کرد: تکریم و احترام به ارباب رجوع جایگاه پائینی پیدا کرده و باید در نظر داشته باشیم که مردم ولی نعمت های ما هستند.

دوستی در ادامه اظهار داشت: در دستگاه های دولتی به طور مثال جهاد کشاورزی ۲۵درصد افراد شاغل در این اداره در مرز تماس با ارباب رجوع قرار دارند و خدمات ارائه می‌کنند که این شیوه و کیفیت خدمات دولتی را تعیین خواهد کرد.

وی با بیان اینکه از مدیران دستگاه های دولتی دعوت می‌کنم که در این حوزه کمک کنند تا برای اصلاح فرآیندها بتوانیم مشاور دریافت کنیم و هزینه خواهیم کرد گفت: اما عملا به صورت کتاب یا پایان نامه در کتابخانه استانداری خاک می خورد.

استاندار هرمزگان عنوان کرد: کارکنان اداراتی که در مرز تماس قرار دارند، در خصوص ارائه خدمات بهتر و الکترونیک به استانداری پیشنهاد ارائه کنند.

وی با اشاره به اینکه قبول داریم در دوران شیوع بیماری کرونا خدمات کاهش پیدا کرده است، گفت: باید در راستای خدمت به مردم استان اقدامات بهتر و جدیدی انجام شود.

دوستی تصریح کرد: باید این موضوع را هم مدنظر داشت که وقتی فردی در این گرمای طاقت فرسای استان به اداره ای مراجعه می کند و با عدم حضور کارمندی مواجه می‌شود ناراحت شود؛ شرایط کنونی ارائه خدمات در هرمزگان آن‌گونه که انعکاس داده میشود هم بد نیست اما باید بتوانیم تلاش خودمان را برای ارائه خدمات بهتر افزایش دهیم.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه