سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران اعلام کرد:

واکسیناسیون ۲۷۰۰ نفر در مراکز تجمیعی هلال احمر مازندران

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از واکسیناسیون دو هزار ۷۱۰ نفر از شهروندان و گروههای سنی واجد شرایط در مراکز تجمیعی واکسیناسیون این جمعیت خبر داد.

واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، دکتر غلامعلی فخاری اظهار داشت: در راستای ابلاغ ریاست جمعیت هلال احمر و با هدف تقویت تعامل بین بخشی و به منظور کمک به کادر بهداشت و درمان و تسریع در فرایند واکسیناسیون شهروندان، مقرر شد با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی در چند شهرستان، مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا با استفاده از ظرفیت جمعیت هلال احمر استان راه اندازی شود که مراکز مذکور در شهرستان های ساری، بهشهر و آمل تجهیز شد که عملیات تزریق واکسن به شهروندان و گروههای هدف نیز زیر نظر کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان در حال انجام است.

وی درباره ترکیب جنسی مراجعین به مراکز واکسیناسیون این جمعیت نیز ادامه داد: از مجموع ۲۷۱۰ نفر مراجعین واکسینه شده در مراکز تجمیعی هلال احمر مازندران ۱۳۴۲ نفر زن و ۱۳۶۸ نفر مرد بودند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران درباره نوع واکسن تزریقی نیز گفت: ۲۰۱۵ دُز از واکسن های تزریق شده از نوع سینوفارم، ۴۰۵ دُز آسترازنکا، ۲۱۵ دز کووبرکت و ۷۵ دُز نیز از نوع سابرینا (کووپارس) بوده است.

وی افزود: ۱۴۰ نفر عضو داوطلب و ۱۶۳ نفر عضو جوان جمعیت هلال احمر استان در مراکز تجمیعی واکسیناسیون این جمعیت به عنوان واکسیناتور و ثبات مشارکت دارند.

فخاری بیان داشت: جمعیت هلال احمر استان از ابتدای شروع بحران کرونا با تمام ظرفیت خود به کمک متأثرین از این اپیدمی مرگبار شتافته و تاکنون چندین طرح استانی را به مرحله اجرا در آورده است.

وی تهیه و توزیع هزاران بسته معیشتی و بهداشتی، اجرای طرح ناظران سلامت، هاتفان امید و آمران سلامت و... را از جمله خدمات هلال احمر مازندران برشمرد و تصریح کرد: جمعیت هلال احمر استان با تمام ظرفیت امدادی و پشتیبانی و به کارگیری توان داوطلبان و جوانان تا پایان بحران کرونا در کنار مردم خواهد بود و از ارائه هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه