سرخط خبرها
  • دین‌محمدی: همه نگران استقلال هستند، اما من نیستم/ از مربیگری بدم آمده!
  • معاون استاندار تهران ادعای قشقاوی را رد کرد؛ فرودگاه امام در ری است
  • عارف به فرماندهان: دولت با تمام توان پشتیبان و همراه میدان است
  • تداوم گرمای شدید در جنوب و شرق ایران
  • سناتور آمریکایی: تهران برد و واشنگتن باخت
  • کالابرگ شهروندان «غیرمقیم» پس از احراز سکونت با معوقات پرداخت می‌شود
  • تداوم یک مطالبه صنفی؛ ساماندهی لباس مدارس در انتظار تعیین تکلیف
  • تاج: هدف تیم ملی در جام ملت های آسیا قهرمانی است/ لیگ برتر با تماشاگر خواهد بود
  • هوشمندسازی شهرک صنعتی پایلوت تهران تا پایان سال
  • ماینر‌های غیرمجاز؛ بار پنهانی که پایداری شبکه برق را تهدید می‌کند
  • آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری تهران از هفته دولت

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه:

تاکنون بیش از یک میلیون نسخه الکترونیک در استان کرمانشاه صادر شده است

میثم حجتی پور طرح نسخه نویسی الکترونیک را از الزامات برنامه ششم توسعه دانست و گفت: پیش بینی می‌شود که تا پایان نیمه نخست امسال این طرح در تمام مراکز طرف قرار داد تامین اجتماعی اجرایی شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه از صدور روزانه ۳ تا ۵ هزار نسخه الکترونیک در کرمانشاه خبر داد و ابراز داشت: از ابتدای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در آبان ۹۹ تا کنون بیش از یک میلیون نسخه الکترونیک در استان کرمانشاه صادر شده است.

میثم حجتی پور با بیان اینکه تا دو ماه آینده نیز بیمارستان‌های دانشگاهی به سامانه نسخه نویسی الکترونیک متصل می‌شوند، گفت: زیر ساخت‌های لازم در این بیمارستان‌ها فراهم شده و ثبت نام پزشکان هم در حال انجام است.

وی افزود: در استان کرمانشاه حدود ۶۰۰ پزشک طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی هستند که بیش از ۵۰ درصد آن‌ها نسخ را به صورت الکترونیکی صادر می‌کنند

حجتی پور با بیان اینکه عمده چالش ما در این طرح مقاومت برخی پزشکان است که هنور نسخه‌ها را به صورت کاغذی صادر می‌کنند، اظهار داشت: از مهمترین مزایای طرح نسخه نویسی الکترونیک این است که ۸۰ درصد تعرفه دولتی ویزیت پزشک پس از ۲۴ ساعت واریز می‌شود در صورتیکه پیش از این پرداخت سهم بیمه ۶ ماه تا یکسال زمان می‌برد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان با اشاره به اینکه امسال ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای مراکز طرف قرار داد مورد نیاز است، گفت: سال گذشته حدود ۴۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت حق بیمه مراکز طرف قرار داد تامین اجتماعی در استان هزینه شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه