سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

روح اله غلامی:

صادرات کالا بدون وقفه در مرز مهران در حال انجام است

مدیرکل گمرکات استان ایلام گفت: در حال حاضر تردد کامیون های صادراتی به مرز مهران در جریان و صادرات کالا بدون وقفه و مشکل خاصی در حال انجام است.

غلامی

به گزارش خبرگزاری موج ایلام ،روح اله غلامی مدیرکل گمرکات استان ایلام افزودبا اشاره به اینکه شهر مرزی مهران در استان ایلام حدود ۲۳۰  کیلومتر فاصله با بغداد پایتخت عراق فاصله دارد و امروز به کانون فعالیت‌های صادراتی و تردد زوار با کشور همسایه تبدیل شده است.،افزود: از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت ماه بیش از  ۱۲۴ میلیون دلار کالا از مرز مهران به عراق صادر شده است.

وی با بیان اینکه طی ۲ ماه نخست سال جاری ۲۸۰ هزار تن کالا از مرز مهران به عراق صادر شده که در هر روز کاری بصورت میانگین ۴۰۰ کامیون وارد محوطه تجاری گمرک مهران شده اند،تصریح کرد:مهم ترین اقلام صادراتی در مدت یاد شده شامل مصالح ساختمانی، میوه و تره بار، محصولات پلاستیکی، صنعتی، شیشه و جام، لوازم خانگی و محصولات فلزی بوده است.

مدیرکل گمرک استان ایلام با بیان اینکه در دو ماهه اول سال گذشته به دلیل شیوع کرونا و بسته بودن مرز کمتر از ۶۰۰هزار دلار صادرات از مرز مهران به عراق صادر شده است،خاطرنشان کرد:در حال حاضر فعالیت تجار ایرانی و عراقی در مرز مهران با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی انجام و در محیط گمرک نیز کلیه پروتکل های بهداشتی توسط پرسنل نیز به خوبی رعایت می شود.

غلامی با اشاره به اینکه ماموریت گمرگ بسیار گسترده  بوده و در طول سال گذشته در زمینه های مختلف موفق عمل کرده است،ادامه داد: گمرگ مبارزه با قاچاق، حمایت از واحدهای تولیدی، نظارت بر پروازهای خارجی و نظارت بر ورود کالاهای اولیه را برعهده دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه