سرخط خبرها
  • هزینه واردات قطعات موتورسیکلت از ۷۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت نفت از ۹۲ دلار گذشت
  • برق بندرگاه بوشهر کمتر از ۲ ساعت پس از اصابت موشک دشمن وصل شد
  • ۹ مسئول برگزاری آزمون های نهایی در پی تخلفات برکنار شدند
  • خطر محکومیت ۶ میلیون دلاری در انتظار استقلال
  • بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها
  • شرط مهم سفر اربعین/ اعتبار ۶ ماهه گذرنامه را جدی بگیرید
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا

رئیس خانه صنعت و معدن ایران:

برگزاری مسابقات نماچینی آجر باعث احیای مجدد این هنر در کشور است

رئیس خانه صنعت و معدن ایران گفت: حضور افراد تحصیل کرده در مسابقات نماچینی آجر باعث احیای مجدد هنر آجر چینی در کشور است.

سیدعبدالوهاب سهل آبادی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، عبدالوهاب سهل آبادی در خصوص برگزاری دومین دوره مسابقات آزاد کشوری "نماچینی آجر" اظهار داشت: این اقدام حرکت نو و جدیدی است که سال گذشته آغاز شد و امسال نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه سال گذشته افراد مستعد و تحصیل‌کردهای در مسابقات آزاد کشوری نماچینی آجر مشارکت داشتند، ابراز داشت: حضور این افراد در مسابقات منجر به احیای صنعت آجر چینی در کشور شد.

رئیس خانه صنعت و معدن ایران همچنین به حضور بانوان در نخستین دوره مسابقات آزاد کشوری نماچینی آجر اشاره کرد و گفت: در گذشته بخش زیادی از معماری به استفاده از آجر منتهی می‌شد و احیای این هنر کار بسیار خوبی است.

وی به تنوع تولید آجر در کشور و به ویژه در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: امروز تنوع بسیار زیادی در رنگ‌ها، ابعاد و اشکال هندسی تولید آجر ایجاد شده که این امر بسیار خوب است.

سهل‌آبادی با بیان اینکه برگزاری مسابقات آزاد کشوری نماچینی آجر می‌تواند اهمیت کار نماکاران ر بیش از گذشته نمایان کند، ابراز داشت: این مسابقات نشان داد که تحصیل کرده‌ها فقط پشت میز نشین نیستند و میتوانند در مباحث عملی نیز ورود کنند.

وی با بیان اینکه استان اصفهان در برهه‌ای از زمان ۵۰ درصد آجر کشور را تولید میکرده است، اضافه کرد: برگزاری مسابقات آزاد کشوری نماچینی آجر و احیای مجدد این صنعت در اصفهان امری پسندیده است که مورد اقبال نیز قرار خواهد گرفت.

رئیس خانه صنعت و معدن ایران با بیان اینکه تنوع تولید آجر در شرکت آجرنماچین نعمتی است که باید قدر آن را بدانیم، اضافه کرد: این امر تحولی را در کشور ایجاد کرده و انقلابی در صنعت آجر سازی است که این امر با ترکیب فناوری، هنر و صنعت رقم خورده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه