سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی:

خانه مطبوعات مازندران پیگیر رفع مشکلات صنفی رسانه ها باشد

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: خانه مطبوعات استان مازندران نسبت به شناسایی مشکلات و دغدغه های اهالی رسانه استان مازندران اقدام و جهت رفع آن تلاش کند.

محسنی بندپی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، محمد علی محسنی بندپی در نشست با اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات استان مازندران اظهار داشت: خانه باید تلاش کند تا همواره اتحاد و همدلی در بین اهالی رسانه استان مازندران قرار بگیرد و این دوره فعالیت شما همیشه به نیکی در اذهان یاد شود.

وی ادامه داد: باید تلاش کنید هیچ وقت و در هیچ شرایطی وحدتی که ایجاد می کنید از بین نرود و توسعه رسانه ای استان را در سایه وحدت دنبال کنید و قطعا درخشش رسانه های مازندران در کشور دور از انتظار نخواهد بود.

محسنی بیان داشت: در جهت مشکلات حوزه رسانه استان مازندران با حضور هیات مدیره خانه مطبوعات استان مازندران نزد معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهیم رفت تا بتوانیم از رسانه های مازندران به خوبی دفاع کرده و در جهت رشد و توسعه آنها امتیازاتی دریافت نماییم.

نماینده مردم چالوس ، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در بحث بیمه نیز یکی از دغدغه های به حق رسانه بوده که تلاش خواهیم کرد در این زمینه با رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور ملاقاتی داشته و مشکلاتی که وجود دارد و به نظر من نگاه به قانون باید اصلاح شود مشکل حوزه بیمه خبرنگاران رفع شود.

وی گفت: با تمام وجود در کنار اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات استان مازندران هستم و در هر زمانی احساس کردید در هر کجا نیاز به حضور و یا تماس بنده برای رفع مشکل بوده دریغ نکنید و من را همراه خود بدانید.

گفتنی است در این جلسه اعضای هیات مدیره به تشریح برنامه های خانه مطبوعات پرداختند و سیده فریبا حسینی بعنوان نماینده منطقه ۵ خانه مطبوعات استان مازندران معرفی شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه