سرخط خبرها
  • مدارک جدید استقلال برای پرونده آسانی به afc ارسال شد
  • ۳۰ هزار بازرس نامحسوس با پلیس راهور همکاری می‌کنند
  • فروشندگان بازار پروانه به پارکینگ حافظ منتقل می‌شوند
  • منتظری: بی‌توجهی به حجاب در دانشگاه‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست
  • تهران حدود ۲ هزار واگن کم دارد
  • برگزیدگان مسابقه بین‌الملل و آثار کوتاه جشنواره کودک معرفی شدند
  • رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان: امیدوارم بتوانیم رتبه بازی‌های آسیایی هانگژو را تکرار کنیم
  • پلمب ۵ شهربازی در تهران/ تشدید نظارت‌های ایمنی در اماکن تفریحی
  • مأمور خاطی در سنندج بازداشت شد
  • منظومه ماهواره‌های سنجشی با دقت تصویربرداری کمتر از یک‌متر در راه است
  • انصاری: تفاهم‌نامه همکاری محیط‌زیستی با عراق امضا می‌شود
  • وزیر ارتباطات: ۳ ماهواره از منظومه شهید سلیمانی تا آخر سال پرتاب خواهد شد
  • رئیس انستیتو پاستور ایران: طاعون روسیه هنوز تأیید رسمی نشده است
  • سرلشکر رضایی: در نبرد نظامی شکست خوردید؛ در جنگ اقتصادی هم شکست خواهید خورد
  • ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب‌شرق منهدم شدند

احمد ناصری:

دانش‌آموزان مدارس پرتراکم استان اردبیل در سال تحصیلی جدید تقسیم‌بندی خواهند شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در راستای جلوگیری ز شیکع بیماری ویروسی کرونا دانش‌آموزان مدارس پرتراکم مناطق مختلف استان اردبیل در سال تحصیلی جدید تقسیم‌بندی خواهند شد.

احمد ناصری مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، احمد ناصری مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل عصر امروز در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار داشت: در راستای جلوگیری از شیوع بیماری ویروسی کرونا دانش‌آموزان مدارس پرتراکم مناطق مختلف استان اردبیل در سال تحصیلی جدید تقسیم‌بندی خواهند شد.

وی از آغاز زود هنگام فعالیت مدارس خبر داد و افزود: در سال تحصیلی جدید فعالیت مدارس از ۱۵ شهریور ماه و با رعایت و توجه جدی به پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های الزامی وزارت بهداشت آغاز می‌شود.

ناصری ساماندهی نیروهای انسانی را ضروری دانست و تصریح کرد: مسئولان و مدیران ادارات آموزش و پرورش در نواحی مختلف استان باید در ساماندهی نیروهای انسانی اهتمام ویژه‌ای داشته باشند و از هرگونه چالش در خصوص بازنشستگان و نقل و انتقالات خودداری کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به وضعیت هنرستان‌ها در استان بیان کرد: باید در تمامی هنرستان‌های استان به موضوع بهره‌وری توجه جدی شود و در این راستا علاوه‌بر پرهیز از انبار کردن تجهیزات آزمایشگاهی بر افزایش و توسعه آن‌ها نیز اهتمام لازم داشته باشند.

وی در خصوص ثبت نام دانش‌آموزان نیز اظهار کرد: در حال حاضر روند ثبت نام دانش‌آموزان پایه اول در جریان است و ثبت نام دانش‌آموزان در پایه‌های هفتم و دهم نیز به ترتیب در روزهای ۱۶ تیر ماه و ۲ مرداد ماه انجام خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه