سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

همزمان با آغاز دهه فجر

‌به صدا درآمدن بوق شناورها در هرمزگان

همزمان با سالروز ورود تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به میهن اسلامی بوق کشتی‌ها و شناورها در بندر شهید رجایی، بزرگترین بندر تجاری کشور به صدا در آمد.

دهه فجر

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، همزمان با سالروز ورود تاریخی امام خمینی(ره) به میهن اسلامی و آغاز برنامه‌های چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بوق شناورها در آبه ای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان طنین انداز شد.

در بندرعباس بوق شناورها طی مراسمی معنوی با حضور نماینده ولی فقیه، استاندارهرمزگان، فرماندار بندرعباس و جمع کثیری از مسوولان نظامی و انتظامی بر روی ناو سهند نواخته شد.

همزمان با دهه فجر وسالروز ورود تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به میهن اسلامی بوق کشتی‌ها و شناورها در بندر شهید رجایی، بزرگترین بندر تجاری کشور و دیگر بنادر و جزایر هرمزگان و بوق قطارها هم در بندرعباس به صدا در آمد.

 محفلی نورانی با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس، فریدون همتی استاندار هرمزگان و جمعی از مسئولان و فرماندهان نظامی بر روی عرشه ناوشکن سهند راس ساعت ۹ با تلاوت زیبای  حمیدرضا احمدی وفا  از قاریان برجسته کشور آغاز شد.

این ویژه برنامه که در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در حال برگزاری است، به صورت زنده از شبکه های سیمای قرآن، شما و مرکز خلیج فارس و رادیو قرآن در حال پخش است.

پس از این برنامه، و همزمان با لحظات ورود تاریخی امام خمینی(ره) به میهن اسلامی، زنگ ناوشکن سهند و کشتی های حاضر در بنادر و جزایر استان هرمزگان به صدا در خواهد آمد.

شایان ذکر است؛ اجرای تواشیح توسط سید کریم موسوی از دیگر برنامه های این محفل بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه