سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

کنگره‌های شهدا دفاع خوبی در برابر خطر تهاجم فرهنگی است

مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج کشور گفت: برگزاری کنگره‌های شهدا در کشور از هر کار فرهنگی برای حفظ وحدت و انسجام ملی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مبارزه با خطر تهاجم فرهنگی اثر گذارتر است

شهدا

به گزارش خبرگزاری موج یزد، سرتیپ احمد حق‌طلب مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج کشور در  اولین جلسه ستاد کنگره بزرگداشت شهدای استان یزد افزود: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی به خصوص دوران هشت سال دفاع مقدس یک وظیفه بزرگ است و نقش اساسی در توسعه همه ارزش‌ها دارد.

وی ادامه داد: برگزاری کنکره شهدا را باید یکی از موثرترین امور فرهنگی مورد نیاز در کشور بدانیم که ثمرات فراوانی در ابعاد مختلف برای جامعه و آحاد مردم به خصوص آینده‌سازان عزیز میهن اسلامی دارد.

وی اظهار داشت: دفاع مقدس ملت قهرمان ایران نماد عینی شکست ناپذیری در برابر تمام قدرت‌های جهانی به خصوص آمریکاست، بنابراین باید در جریان برگزاری کنکره‌ها زوایای آن برای همگان تبیین شود.

حق طلب تصریح کرد: رزمندگان اسلام در دفاع  مقدس با قدرت ایمان و ولایتمداری در مقابل دشمنان زیادی ایستادگی کردند و مزد ایثار و جانفشانی خود را با غلبه بر استکبارجهانی گرفتند.

وی اظهار داشت: برگزاری کنگره‌های شهدا در کشور از هر کار فرهنگی برای حفظ وحدت و انسجام ملی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مبارزه با خطر تهاجم فرهنگی اثرگذارتر است و باید زمینه انجام آن با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها فراهم شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه