سرخط خبرها
  • پرداخت معوقات بازنشستگان بدون وقفه در حال انجام است
  • اختصاص ۱۱ هزار ظرفیت سفر عتبات در نیمه دوم شهریور
  • ۴ هزار و ۹۰۰ مدرسه لرستان آماده استقبال از دانش‌آموزان هستند
  • شکایت تراکتور از باشگاه پرسپولیس
  • خرید و فروش واحدهای نهضت ملی مسکن همچنان ممنوع است
  • مهدی چمران: حمل و نقل رایگان تا زمان تصویب مصوبه جدید ادامه می‌یابد
  • مخالفت مجلس و دیوان محاسبات با طرح دولت برای تعرفه خودروهای وارداتی
  • ممنوعیت هرگونه شرط‌گذاری مالی برای ثبت‌نام در مدارس دولتی
  • پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد
  • سخنگوی قوه قضائیه: محمدباقر خرازی در بازداشت است

دمای هوا تهران به ۴۰ درجه می رسد

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اعلام کرد دمای هوای تهران به ۴۰ درجه می رسد.

پیش بینی هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اظهار کرد: امروز (۵ مرداد) در برخی نقاط استان‌های ساحلی خزر، ارتفاعات مناطق البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و جنوبی، خراسان شمالی، ارتفاعات برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب، جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات هرمزگان رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی فردا و پس فردا (۶ و ۷ مرداد) این وضعیت در ارتفاعات مناطق البرز مرکزی، زاگرس مرکزی، خراسان شمالی، جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب فارس و طی روز چهارشنبه (۸ مرداد) در برخی نقاط شمال غرب، سواحل خزر و ارتفاعات البرز مرکزی دور از انتظار نیست.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه طی روز پنجشنبه (۹ مرداد) رگبار باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در شمال غرب، سواحل شمالی، شمال شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و ارتفاعات زاگرس مرکزی پیش‌بینی می‌شود،اظهارکرد: از اواخر وقت روزهای چهارشنبه و پنجشنبه کاهش دما در نوار شمالی کشور و تشدید بارش و وزش باد در استان‌های ساحلی خزر رخ می‌دهد. دریای خزر نیز طی این مدت مواج خواهد بود.

ضیاییان در ادامه گفت: طی روزهای آینده در خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید ادامه دارد و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۸ و ۹ مرداد) احتمال رخداد طوفان گرد و خاک در منطقه زابل وجود دارد.

وی با بیان اینکه از روز دوشنبه تا آخر هفته افزایش نسبی در استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب رخ می‌دهد، گفت: دریای عمان نیز فردا (۶ مرداد) مواج خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۶ مرداد) کمی ابری، اوایل شب افزایش ابر و گاهی وزش باد با حداقل دمای هوا ۲۹ و حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد و روز سه‌شنبه (۷ مرداد) نیز کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد و با حداقل دمای ۳۰ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه