English

عضو کمیسیون صنایع مجلس در گفت و گو با خبرگزاری موج:

۱۷ میلیون خودروی فرسوده در کشور داریم

عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: ۴۰۰ هزار خودروی فرسوده سالانه باید از چرخه حمل و نقل خارج شوند، در حالی که از زمان اجرای قانون هوای پاک ۷ هزار مورد بوده است این در حالی است که ۱۷ میلیون خودروی فرسوده در کشور داریم.

۱۷ میلیون خودروی فرسوده در کشور داریم

جواد حسینی کیا نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج، با اشاره به آلودگی هوا ، اظهار داشت: ۴۰۰ هزار خودروی فرسوده سالانه باید از چرخه حمل و نقل خارج شوند، در حالی که از زمان اجرای قانون هوای پاک ۶،۷ هزار مورد بوده است این در حالی است که ۱۷ میلیون خودروی فرسوده در کشور داریم.

وی افزود: نمره عملکرد دولت در حد قبولی مشروط است و امیدواریم هر چه زودتر اقدامات موثرتری جهت مقابله با آلودگی هوا و رفع این مشکل صورت گیرد.

عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت سالانه ۱۱ هزار میلیارد تومان تبعات آلودگی هوا به نظام بهداشت و سلامت است. بنابراین هر هزینه‌ای که در جهت اجرای بهتر قانون هوای پاک شود قطعاً در کاهش هزینه‌ها حائز اهمیت است.

حسینی کیا با اشاره به اینکه عمده آلایندگی در هوای تهران ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون است که از صنایع و حمل و نقل فرسوده ناشی می‌شود، گفت: اخیراً  لایحه‌ای در مجلس تصویب شد اما در عمل به صورت اساسی اسقاط خودروهای فرسوده صورت نخواهد گرفت.

 

بیشتر بخوانید:

مسئله آلودگی هوا موضوعی نیست که یکی دو روزه حل ‌شود

شاخص آلودگی هوای پایتخت به ۱۱۵ رسید/ هشدار سازمان هواشناسی به تمامی گروه‌های سنی در کلانشهرها و شهرهای صنعتی

تشدید آلودگی هوا با کاهلی ۱۶ دستگاه متولی/ خودروهای برقی و ارتقای حمل ونقل عمومی به کاهش آلودگی منجر می‌شود

آلودگی هوا فصل نمی شناسد؛ واقعیت یک پله بالاتر/ آیا قانون هوای پاک پشتوانه علمی دارد؟

آسیب جدی آلودگی هوا از سر تا نوک انگشتان پا!/ در روزهای آلوده چه بخوریم؟

جلوگیری از بیماری های ناشی از آلودگی هوا/آلودگی هوا باعث بروز چه بیماری هایی می شود؟

مازوت‌سوزی، سوخت بی‌کیفیت یا تردد بیش از حد؟/ آیا آلودگی هوا، پتانسیل پاسخگوکردن دستگاه‌های مسئول را دارد؟

آلودگی هوا باعث خشونت افراد می شود

 

وی بیان داشت: مصرف ۲۳ میلیون لیتر بنزین در بالاتر رفتن این آلایندگی و موضوع احتراق ناقص سوخت مورد توجه است و باید تصمیم جامع داشته باشند و دستگاه‌ها به دقت به وظایف خود عمل کنند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه در دولت گذشته هیچ اعتباری از سوی دولت برای تعمیر و نگهداری این ایستگاه‌ها اختصاص نیافته و هم‌اکنون بسیاری از این ایستگاه‌ها یا نیازمند تعمیرات کلی و یا از رده خارج شده‌اند که یکی از مسائل ارسال شده به قوه قضائیه در این خصوص است و مسئولان وقت باید در این زمینه پاسخگو باشند؛ چرا که مبنای تصمیم‌گیری‌ها در مقوله آلودگی هوا اطلاعات ایستگاه‌های سنجش و آمار درست آنهاست تا تصمیم‌ گیری‌های درستی نیز در این زمینه انجام شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه