سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مانور اطفاء حریق در میبد با حضور شهردار انجام شد

اجرای مانور اطفاء حریق در حضور مدیران شهری میبد و متخصصین و ارزیاب های سازمان آتش نشانی شهرداری یزد، به منظور سنجش توان مهارتی و عملیاتی نیروهای سازمان آتش نشانی شهرداری میبد انجام شد.

یزد میبد

به گزارش خبرگزاری موج یزد به نقل از روابط عمومی شهرداری میبد، روز گذشته اجرای مانور اطفاء حریق در حضور مدیران شهری و متخصصین و ارزیاب های سازمان آتش نشانی شهرداری یزد، به منظور سنجش توان مهارتی و عملیاتی نیروهای سازمان آتش نشانی شهرداری میبد، وضعیت تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری این سازمان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

شهردار میبد وجود تجهیزات مناسب در افزایش ضریب ایمنی در زمان مواجه با حوادث را بسیار حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: درکنار تجهیزات مدرن، آمادگی و توان آتش نشانان در واکنش به شرایط اضطرار و مقابله با حوادث امری حیاتی است.

بهارستانی هدف از سنجش توان مهارتی و عملیاتی سازمان آتش نشانی شهرداری میبد را آگاهی از مشکلات و رفع نواقص و کمبودها قبل از بروز حوادث عنوان کرد و افزود: کهن شهر میبد دارای شاخص هایی مانند بافت تاریخی، توسعه شهری و وجود شهرکهای صنعتی است که بر این اساس نیازمند توسعه ناوگان آتش نشانی با تجهیزات مدرن و متناسب با موقعیت فضاهای شهری بخصوص بافت تاریخی می‌باشد که در این راستا با حمایت مسئولین استانی و پیگیری های لازم در صدد ارتقای تجهیزات خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر