سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

علیرضا نقوی عنوان کرد:

موضوع تفکیک پسماند باید با جدیت و ارتباط با مردم فرهنگسازی شود

سرپرست منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد به حساسیت و اهمیت موضوع پسماند اشاره کرد و گفت: موضوع پسماند و تفکیک آن از مبدأ اقدامی فرهنگی است‌ که باید در این زمینه آموزش‌های شهروندی جدی گرفته و تعاملات بیشتری با مردم انجام شود.

نقوی میبد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، رویداد آموزش شهروندی با محوریت «جمع‌آوری پسماند و تفکیک آن ویژه دانش‌آموزان در مراسمی با حضور علیرضا نقوی سرپرست منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد و جمعی دیگر از مدیران شهری، در میدان امیرچخماق یزد برگزار شد.

علیرضا نقوی سرپرست منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد در این رویداد آموزش شهروندی اظهار کرد: بسیاری از نهادها و سازمان‌های کشور با شهرداری در امور فرهنگی، مذهبی، عمرانی و ترافیکی موازی‌کاری دارند ولی در زمینه «جمع‌آوری پسماند، رفت‌ و روب معابر، رسیدگی به فضای سبز و نگهداشت شهر» فقط شهرداری‌ها متولی موضوع هستند، پس این کار تخصصی می‌بایست با دقت بیشتری از سوی این ارگان انجام شود.

وی با بیان این که معاونت خدمات شهری شهرداری یزد اقدامات خوبی انجام داده و نمره خوبی دریافت می‌کند، بیان کرد: جهت نیل به برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند کاری در حوزه پسماند می‌بایست با شناخت کاملی از ظرفیت‌ها، نحوه رویارویی صحیح با چالش‌ها، آشنا بودن با جامعه هدف و نیازسنجی در خصوص درخواست‌های به‌حق و پرشمار شهروندی گام برداشت.

نقوی به حساسیت و اهمیت موضوع پسماند اشاره کرد و گفت: موضوع پسماند و تفکیک آن از مبدأ اقدامی فرهنگی است‌ که باید در این زمینه آموزش‌های شهروندی جدی گرفته و تعاملات بیشتری با مردم انجام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر