سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

زیباسازی پایه‌های منوریل کرمانشاه

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرمانشاه از زیباسازی پایه‌های منوریل با استفاده از پوشش گیاهی خبر داد.

زیباسازی پایه‌های منوریل کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، فرامرز رحمتی‌زاده اظهار داشت: سبز کردن پایه‌های منوریل کرمانشاه با استفاده از پوشش گیاهی بنا به دستور طلوعی شهردار کرمانشاه و عیساییان معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه در دستور کار پرسنل فضای سبز منطقه یک قرار گرفت.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرمانشاه افزود: هدف از این اقدام تغییر سیما و منظر شهری از پایه‌های ضمخت و بتنی به یک فضای سبز زیبا است.

وی ادامه داد: طبق الگوی انجام‌گرفته قرار است گونه شمشاد رسمی و پیچ امین‌الدوله به‌صورت یک پایه در میان کار شود.

رحمتی‌زاده گفت: گونه‌های گیاهی به تعداد لازم که در حدود ۲۰۰ پایه می‌باشد خریداری‌شده و به‌زودی در محل‌های جانمایی شده کشت می‌گردد.

وی در ادامه به فرصت چندماهه برای استقرار گونه‌های کشت‌شده و رشد این‌گونه ها تا رسیدن به هدف این پروژه اشاره کرد و افزود: ان‌شالله شهروندان ظرف مدت چند ماه نمود زیبایی این پروژه را مشاهده خواهند کرد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرمانشاه در پایان افزود: در اینجا باید از طلوعی شهردار کرمانشاه و عیساییان به جهت حمایت از پروژه‌های زیباسازی شهری کرمانشاه که آرامش روانی و بصری را برای شهروندان به دنبال دارد، تشکر کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه