سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

مدیر تعاون روستایی استان کردستان:

۶۵۳ هزار تن گندم توسط شبکه تعاون روستایی خریدار شده است

مدیر تعاون روستایی استان کردستان با اشاره به اینکه از این تعداد ۶۵۳ هزار تن گندم توسط شبکه تعاون روستایی خریدار شده است، تصریح کرد: این مقدار توسط ۵۸ مرکز خرید و چهار باب سیلو ذخیره گندم خریداری شده است.

به گزارش خبرگزاری موج کردستان، بهرام کوشکی مدیر تعاون روستایی استان کردستان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۲۴۲ تعاون در استان کردستان وجود دارد که ۵۴۲ نفر به صورت مستقیم و ۷۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال دارند.

وی افزود: سازمان تعاون روستای یک بازوی پر توان جهاد کشاورزی است که براساس اساسنامه تامین موجبات پیشرفت توسعه و آموزش، عملیات اقتصادی، بازاریابی، بازرگانی و بازار رسانی را به عهده دارد.

مدیر تعاون روستایی استان کردستان، با اشاره به اینکه تعاون روستایی استان خرید محصولات استراتژی، گندم به صورت تضمینی را به عهده دارد، بیان کرد: تاکنون بالغ بر یک میلیون ۱۴۸ هزار تن گندم مازاد بر نیاز در استان به طور تضمینی خریداری شده شده است.

کوشکی با اشاره به اینکه از این تعداد ۶۵۳ هزار تن گندم توسط  شبکه تعاون روستایی خریدار شده است، تصریح کرد:  این مقدار توسط ۵۸ مرکز خرید و چهار باب سیلو ذخیره گندم خریداری شده است.

وی عنوان کرد: در کل استان ۸۲ مرکز خرید گندم وجود دارد که ۶۲ مرکز متعلق به شبکه تعاون روستایی است.

مدیر تعاون روستایی استان کردستان،گفت: ۳۵۳ هزار تن خرید تضمینی گندم، ۴ هزار و ۲۲ تن کلزا روغنی، ۱۴ تن گلرنگ به طور تضمینی از کشاورزان استانخریدار شده است.

کوشکی قیمت هر کیلو گندم را ۱۵ هزار عنوان کرد و افزود: قیمت هر کیلو کلزا ۳۰ هزار و گلرنگ ۳۷ هزار است.

وی خریدهای توافقی را شامل محصولات گوجه فرنگی، انگور سیاه، ذرت دانه ای و علوفه ای ذکر کرد و گفت: بیشترین سطح زیر کشت ذرت دانه ای و علوفه ای و گوجه فرنگی در شهرستان کامیاران بوده و انگور سیاه در شهرستان کامیاران، سروآباد، مریوان، بانه و سنندج تولید شده است.

مدیر تعاون روستایی استان کردستان، افزود: تا به امروز ۱۴ هزار تن محصولات توافقی شامل خیار، ذرت دانه ای و علوفه ای و جو از کشاورزان خریداری شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.