بهره‌برداری از کارگاه تولیدی سفال و سرامیک سنندج با اشتغال‌زایی ٣٠ نفر در هفته دولت

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: در ششمین روز از گرامیداشت هفته دولت، کارگاه تولیدی سفال و سرامیک با اشتغال‌زایی ٣٠ نفر در تایله سنندج به‌بهره‌برداری رسید.

تولید سفال

به‌گزارش خبرگزاری موج کردستان؛ فرهاد حامدی معاون صنایع‌دستی کردستان روز سه‌شنبه ٧ شهریورماه ١٤٠٢ در آیین افتتاح این کارگاه تولیدی که با حضور فرماندار سنندج، رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سنندج و جمعی از مسئولان و هنرمندان این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان به‌واسطه برخورداری از فرهنگ غنی و تنوع رشته‌های مختلف صنایع‌دستی، دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون صنایع‌دستی کردستان افزود: کارگاه تولیدی سفال و سرامیک سنندج از جمله کارگاه‌های بزرگ صنایع‌دستی استان به‌شمار می‌رود که با مشارکت بخش خصوصی و با سرمایه‌گذاری یک‌میلیارد و ٤٥٠ میلیون تومان، در دو فضای کارگاهی به مساحت ٢٥٠ مترمربع و در راستای اجرایی نمودن مصوبات سفر رئیس جمهوری به‌منظور تعمیر، تجهیز و راه‌اندازی مجتمع صنایع‌دستی تایله (فیض‌آباد) به بهره‌بردار‌ی رسید.

او با بیان اینکه با افتتاح و بهره‌‌برداری از این کارگاه تولیدی برای ٣٠ نفر از هنرمندان منطقه به‌صورت مستقیم شغل ایجاد شده است، بیان کرد: یکی از چالش‌های مهم حوزه صنایع‌دستی استان مسئله تولید است که باید با ساماندهی فضاها و بهسازی املاک تحت تملک و قرار دادن آن در اختیار صنعتگران کارآفرین، در راستای رفع بخشی از مشکلات این حوزه اقدام شود.

حامدی یادآور شد: این مجموعه حمایت از صنعتگران استان و تسهیل امور مربوطه را در اولویت کاری خود قرار داده و با تمام توان از این قشر پشتیبانی خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر