سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان:

افتتاح نمایشگاه دائمی تولیدات صنایع‌دستی زندانیان در سنندج

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: نمایشگاه دائمی محصولات صنایع‌دستی زندانیان کردستان در مجاورت اداره‌کل زندان‌های استان واقع در خیابان پاسداران سنندج افتتاح شد.

میراث فرهنگی ،گردشگری وصنایع دستی

به گزارش خبر گزاری موج کردستان ،منصور مهرزاد، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان امروز، ۲٤ بهمن در آیین افتتاحیه نمایشگاه دائمی تولیدات صنایع‌دستی زندانیان گفت: آثار نمایش داده شده در نمایشگاه صنایع دستی زندانیان حاصل ذوق و خلاقیت گروهی و فردی زندانیان است که در این نمایشگاه عرضه می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه دست‌ سازه‌های زندانیان از جمله تابلوهای چوبی، کلاش، صندوقچه‌های سنتی، گلیم، سازسازی، چرم‎دوزی و … برای بازدید و عرضه به علاقمندان به نمایش گذاشته شده است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان بیان کرد: یکی از فعالیت‌های مهم این اداره‌کل، برگزاری دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی برای زندانیان فاقد مهارت بوده که خوشبختانه مسئولان سازمان زندان‌های استان از این اقدامات اظهار رضایت داشته‌اند.

وی افزود: مددجویان با یادگیری صنایع‌‍‌دستی می‌توانند پس از آزادی از زندان به‌عنوان یک شغل و حرفه، برای گذراندن امور زندگی از این هنر استفاده کنند و مورد حمایت قرار گیرند.

مهرزاد بیان کرد: این مجموعه آمادگی دارد تا با همکاری اداره‌کل زندان‌های کردستان و اداره فنی و حرفه‌ای استان با برگزاری دوره‌های صنایع‌دستی، نیازهای آموزشی علاقه‌مندان به هنرصنعت را برآورده کند و زمینه را برای اشتغال کارآموزان این حوزه فراهم کند.

وی افزود: همچنین تلاش خواهیم کرد در برپایی نمایشگاه‌های صنایع‌دستی داخل و خارج از استان یک غرفه به عرضه محصولات تولیدی زندانیان اختصاص یابد.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان یادآور شد: امیدواریم با همکاری و استفاده از پتانسیل‌های اداره‌کل زندان‌ها و اداره فنی و حرفه‌ای استان در حوزه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، شاهد شناسایی استعدادها و ارتقاء جایگاه واقعی این صنعت ارزشمند در استان باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه