سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

در نخستین روز از هفته دولت؛

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ارتباطی در شهرستان سنندج آغاز شد 

۱۳ پروژه ارتباطی با اعتباری افزون بر ۳۹۰ میلیارد ریال در نخستین روز از هفته دولت به طور همزمان از طریق ویدیو کنفرانس با حضور استاندار کردستان، فرماندار سنندج و دیگر مسؤولان در شهرستان سنندج به بهره برداری رسید.

هفته دولت

به گزارش خبرگزاری موج کردستان؛ احداث سایت جاده‌ای مسیر سنندج- مریوان(تونل همرو) با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال، احداث سایت جاده ای مسیر سنندج-مریوان (قلغه جوق و شیخان) با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال از جمله پروژه های حوزه ارتباطی شهرستان سنندج بود که روز پنجشنبه با حضور استاندار کردستان، فرماندار سنندج و نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی به بهره‌برداری رسیدند.

احداث سایت فورجی روستای صادق آباد و کیله سفید. سراب میرزا، تفتیله، دلو آمده با اعتبار هر کدام ۴۵ میلیارد ریال، اتصال هشت روستا به شبکه ملی اطلاعات با اعتبار ۱۹۰ میلیارد ریال، احداث چهار باجه پست بانک روستایی، تاسیس پنج دفتر پیشخوان شهری و ۲ دفتر روستایی خدمات دولت از دیگر پروژه‌هایی بود که امروز افتتاح شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر