سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

هشدار داریوش ارجمند درباره موج دروغ‌پراکنی علیه آرامش اجتماعی

داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت در آئین گرامی‌داشت هنرمندان متولد آبان تأکید کرد که در فضای رسانه‌ای امروز باید در برابر شایعاتی همچون «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار بود و اجازه نداد آرامش جامعه هدف تخریب قرار گیرد.

هنرمندان پیشکسوت متولد آبان‌
به گزارش خبرگزاری موج

، در آئین پاسداشت هنرمندان پیشکسوت متولد آبان‌ماه که عصر دوشنبه در مؤسسه هنرمندان پیشکسوت برگزار شد، داریوش ارجمند با اشاره به حوادث اخیر رسانه‌ای و انتشار شایعات گسترده، هنرمندان را به هوشیاری و مسئولیت‌پذیری فرهنگی فراخواند.

وی گفت: جامعه امروز هدف شایعاتی است که با نیت برهم‌زدن آرامش عمومی منتشر می‌شوند. داستان‌هایی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» نمونه‌ای از تلاش برای القای ترس و بی‌اعتمادی در مردم است و اهالی فرهنگ باید با روشنگری در برابر آنها بایستند.

عباس عظیمی، مدیرعامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت نیز در ابتدای این مراسم با اشاره به گسترش دروغ‌های سازمان‌یافته در شبکه‌های اجتماعی گفت: هنرمندان چراغ‌های آگاهی جامعه‌اند و اگر آنان در مسیر درستی حرکت کنند، افکار عمومی از دام شایعه دور می‌ماند. وی از آغاز پویش ملی هنرمندان برای صرفه‌جویی در مصرف آب و برق خبر داد و از مردم خواست با کاهش حداقل ۲۰ درصدی مصرف، به دولت در مدیریت منابع کمک کنند.

عظیمی همچنین از تمدید سومین نمایشگاه بزرگ آثار تجسمی و سنتی در فرهنگسرای نیاوران تا ۷ آذر خبر داد و افزود که این نمایشگاه با حضور بیش از ۱۲۰ هنرمند بالای ۶۰ سال «یکی از کم‌نظیرترین رویدادهای فرهنگی کشور» است.

در ادامه، داریوش ارجمند ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران مؤسسه، درباره وضعیت فرهنگی کشور گفت: «ما در یک دوران بلوا و آشوب هستیم و همان‌طور که در جنگ از خاک دفاع کردیم، امروز باید از حقیقت و فرهنگ خود دفاع کنیم. هنرمند نیز در خط مقدم این نبرد نرم قرار دارد.»

وی با اشاره به تجربه اخیر خود در قم و دریافت حکم خادمی افتخاری آستان حضرت معصومه(س) افزود: افتخار من در خدمت است، نه در جوایز سینمایی. خادمی اهل‌بیت بزرگ‌ترین جایزه زندگی من است.

ارجمند همچنین از بی‌توجهی شهردار تهران به هنرمندان پیشکسوت انتقاد و رفتار شهردار قم را الگویی از احترام به سرمایه‌های فرهنگی دانست. او در پایان با اشاره به هویت فرهنگی ایرانیان گفت: «ما ملتی هستیم که از میترائیسم تا اسلام، همه مذاهب را زیسته‌ایم. اگر اسلام را کنار بگذاریم، با سعدی و مولوی چه کنیم؟ فرهنگ ما آمیزه‌ای از ایمان و ادب است که باید از آن پاسداری کنیم.»

در این برنامه از هنرمندان متولد آبان از جمله پری ملکی، مهدی آذرسینا، علی‌اکبر بنی‌اسدی، مرتضی قدوسی، عباس جهانگیریان و جمعی دیگر از پیشکسوتان تجلیل شد و در پایان، منوچهر غیوری با اجرای زنده ساز نی، اختتام‌بخش مراسم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه