سرخط خبرها
  • تاج: گل‌محمدی یکی از بهترین گزینه‌ها برای هدایت تیم امید بود
  • گود برج میلاد ایمن‌سازی شده است
  • ساخت ۱۶۸ مدرسه به نام هر شهید میناب
  • تسهیلات جدید وزارت علوم برای پذیرفته‌شدگان ارشد و دکتری ۱۴۰۵
  • تحویل ماهانه ۲۶ هزار واحد مسکونی در نیمه دوم سال
  • بومی‌سازی فناوری آسانسورهای خانگی و پله‌پیما؛ گامی نو در صنعت مناسب‌سازی ساختمان
  • دستگیری باند کلاهبرداری با پیامک جعلی افزایش اعتبار کالابرگ
  • دادگاه رسیدگی به پرونده جنایات جنگی و شهدای زندان اوین برگزار شد
  • رفیع‌زاده: دستورالعمل حقوق بازنشستگان صادر شد
  • تاکید رئیس‌جمهور بر دسترسی ارزان‌تر اقشار کم‌برخوردار به کالاهای اساسی
  • نانوای تنکابنی به‌دلیل برخورد با دستگاه خمیرگیر جان باخت
  • نهادسازی برای سرمایه‌گذاری در حوزه تولید کلید میخورد
  • پرسپولیس ۱ - ۰ نساجی مازندران/ بازگشت سرخپوشان به صدر با تک گل محبی
  • دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح برای پاسخ فوری به تهدیدات
  • شناسایی و دستگیری عوامل تهیه کلیپ مبتذل در مهدیشهر
  • عراقچی: در حال حاضر نیازی به دیدار با آمریکایی‌ها نمی‌بینیم
  • پوشش آب‌رسانی روستایی ایران به ۸۷.۷ درصد رسید
  • پژمانفر: دولت قانون را درمورد کالابرگ رعایت نکرده است
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه
  • مهلت ثبت نام آزمون دکتری تمدید شد

انتشار اثر جدید شهرام ناظری

اثر جدید شهرام ناظری با عنوان «شکوه می‌کنم» با شعری از ناصر امینازاده و آهنگسازی محمدرضا چراغعلی منتشر شد و زمان کنسرت «دیار» که قرار بود آبان ماه با حضور شهرام ناظری و کیخسرو پورناظری در کانادا برگزار شود به دلیل بیماری پورناظری تغییر یافت.

کنسرت شهرام ناظری
به گزارش خبرگزاری موج

، ‌تصنیف «شکوه می‌کنم» تازه‌ترین اثر شهرام ناظری خواننده پیشکسوت موسیقی سنتی، با شعری از ناصر امینازاده و آهنگسازی محمدرضا چراغعلی منتشر شده است.

«شکوه می‌کنم» به صورت کوارتت زهی و پیانو ساخته، تنظیم و اجرا شده است. برای شنیدن اثر اینجا مراجعه کنید.

توحید وحید نوازنده کمانچه، ضبط و مسترینگ، حسن اکبریان نوازنده ویولن و ویولن آلتو، کریم قربانی نوازنده ویولنسل، محمدرضا چراغعلی نوازنده پیانو، ناصر امینازاده تهیه‌کننده از دیگر عوامل اجرایی این اثر هستند که توسط موسسه بهار نارنج در تورنتو کانادا منتشر شده است.

ناصر امینازاده شاعر و تهیه‌کننده «شکوه می‌کنم» درباره این اثر نوشته است: «چه افتخاری والاتر از آن‌، که واژه‌هایی که از دل برآمده‌اند، در کنار نغمه‌هایی دلنشین و با صدای جاودانه و هنر بی‌بدیل استاد شهرام ناظری جان بگیرند و به خاطره‌ای ماندگار بدل شوند.

خوشحالم که ترانه‌ی این اثر را سروده‌ام و استاد محمدرضا چراغعلی با آهنگسازی هنرمندانه‌ی خود، به آن جان بخشیده است.»

 

تغییر زمان برگزاری کنسرت «دیار» در آمریکا

شهریورماه امسال اعلام شد که تور کنسرت مشترک کیخسرو پورناظری و شهرام ناظری پس از ۳۰ سال با عنوان «دیار» آبان ماه در کانادا برگزار خواهد شد و تاریخ کنسرت بدین شرح اعلام شد؛ ۶ نوامبر (۱۵ آبان ماه) در تورنتو، ۸ نوامبر (۱۷ آبان ماه) در مونترال و ۱۲ نوامبر (۲۱ آبان‌ ماه) در کلگری و ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان ماه) در ونکوور.

«تار پروداکشن» برگزارکننده تورکنسرت «دیار» روز گذشته با انتشار اطلاعیه‌ای در فضای مجازی اعلام کرد که تاریخ برگزاری تور کنسرت «دیار» تغییر کرد: «با تأسف به آگاهی می‌رسانیم که بنا بر توصیه پزشک معالج استاد کیخسرو پورناظری و مخالفت ایشان با انجام سفر هوایی، امکان حضور استاد در تاریخ‌های پیش‌بینی‌شده برای برگزاری تور کنسرت «دیار» فراهم نخواهد بود.

با وجود حضور استاد شهرام ناظری و تهمورس پورناظری در شهر تورنتو و آغاز تمرین‌های گروه طی روزهای گذشته، تار پروداکشن بر آن شد تا به‌ منظور حفظ کیفیت هنری اجرا و فراهم‌کردن امکان حضور تمامی اعضای گروه، برگزاری این تور را به تاریخی دیگر موکول کند.

تاریخ‌های جدید کنسرت‌ها پس از هماهنگی نهایی با سالن‌های برگزاری، طی دو هفته آینده اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است تمامی بلیت‌های خریداری‌شده برای تاریخ‌های جدید معتبر خواهند بود و علاقه‌مندان می‌توانند با همان بلیت‌های پیشین در کنسرت‌ها حضور یابند.

همچنین، عزیزانی که امکان حضور در تاریخ‌های جدید را نداشته باشند، می‌توانند از طریق سایت‌های فروش بلیت نسبت به دریافت وجه پرداخت‌شده اقدام کنند. از همراهی، شکیبایی و درک ارزشمند شما صمیمانه سپاسگزاریم و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک، میزبان حضور گرم شما در کنسرت «دیار» باشیم.»

همچنین تهمورس پورناظری آهنگساز و نوازنده تار و تنبور با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی اعلام کرد: «با درود و سلام خدمت شما عزیزان. در آغاز سخنم باید سپاسگزار باشم برای حمایت و استقبالی که از تور کنسرت «دیار» در کانادا انجام دادید. کنسرتی که با حضور دو تن از بزرگان موسیقی اصیل ایران استاد شهرام ناظری و استاد کیخسرو پورناظری به روی صحنه خواهد رفت و بنده افتخار همراهی با ایشان را دارم.

من به همراه استاد گرامی جناب شهرام ناظری سه‌شنبه گذشته به تورنتو آمدیم برای شروع تمرین‌ها با ارکستر و پدر به دلیل کسالتی که داشتند دکتر توصیه داشتند کمی با تاخیر این پرواز را انجام بدهند و قرار بود ایشان جمعه از تهران پرواز کنند به سمت تورنتو که متاسفانه این اجازه پرواز به لحاظ پزشکی همچنان به ایشان داده نشد و از آنجا که استقبال شما عزیزان برای در کنار هم بودن این بزرگان هست بر آن شدیم که از گروه برگزارکننده این تور، تار پروداکشن درخواست داشته باشیم که به هر ترتیبی هست این برنامه را به تاریخ دیگری موکول کنند که آنچه که ما به شما قول دادیم و قرار هست بشود انجام بشود بدون هیچ کم و کاستی.

با وجود اینکه این برنامه در چند ماه گذشته برنامه‌ریزی شده و انجام این تور خیلی کار پیچیده‌ای بوده، با کمال مهربانی همراهی کردند و قرار شد این برنامه به تاریخ دیگری موکول بشه که طی دو هفته آینده به شما عزیزان اعلام خواهد شد. در هر حال مشتاق دیدار شما عزیزان هستیم و شمایانی که امکان حضور در تاریخ جدید را نخواهید داشت طبیعتا هزینه‌ بلیتی که پرداخت شده به شما بازگردانده خواهد شد و دوستان عزیزی که همچنان در کنار ما هستند با همان بلیت‌ها می‌توانند در تاریخ جدید در کنسرت حضور داشته باشند. پوزش می‌خوام از طرف خودم برای این اتفاق ناخوشایندی که برای این تور پیش آمده. امیدوارم دل شادی و سلامتی از آن تک تک شما ایرانیان وطن‌پرست باشد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه