افتتاح فیلم «اتاقک گلی»/ بازتاب حماسه رزمندگان تهران در عملیات مرصاد
آیین افتتاحیه فیلم سینمایی «اتاقک گلی» با حضور مسئولان فرهنگی، خانوادههای شهدا و عوامل تولید، در سینما همیلا سنتر برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، آیین رونمایی و افتتاحیه فیلم سینما یی اتاقک گلی عصر یکشنبه با حضور جمعی از مسئولان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت، موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، بنیاد شهید و امور ایثارگران، عوامل فیلم و جمعی از خانوادههای شهدا در سینما همیلا سنتر برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، علی اصغر جعفری معاون هماهنگکننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات مرصاد و شهدای اقتدار، از عوامل تولیدکننده فیلم «اتاقک گلی» قدردانی و اظهار کرد: این فیلم عملاً یک نیمرخ از حماسه و مجاهدت رزمندگان لشکر محمد رسولالله (ص) در عملیات مرصاد است.
جعفری تصریح کرد: در طول تاریخ همواره ایرانیها در مقابل تهاجم دشمن، سربلند بودهاند و دشمن نتوانسته بر این کشور بزرگ فائق آید و همواره ضربههایی که مبارزانی مانند میرزاکوچکخان و رئیسعلی دلواری دیدهاند، از کسانی بوده که لباس خودی داشتهاند.
وی با بیان اینکه ایران اسلامی ۲۲۰ هزار شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم کرد، اما پا پس نکشید گفت: تنها یکماه بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بود که ۱۵ هزار نفر از منافقینی که در عراق جمع شده بودند، از غرب کشور وارد ایران شدند و فجایعی انجام دادند؛ آنها در بیمارستان اسلامآباد مریضها را روی تخت و مردم را در صف نانوایی به شهادت رساندند.
جعفری در ادامه فیلم «اتاقک گلی» را روایت هنریِ بخشی از حماسه رزمندگان تهران در عملیات مرصاد دانست و عنوان کرد: «اتاقک گلی» یک فیلم فاخر و تابلویی از هنرنمایی هنرمندان در انعکاس یک جنایت و بازنمایی یک حماسه است. این فیلم در جشنواره فجر در ۱۰ بخش نامزد شد و سه سیمرغ دریافت کرد و فیلم اول جشنواره شد که نشاندهنده ظرفیت و سوژه و متن خوب آن است.
«اتاقک گلی» افتتاح شد؛ روایت حماسهآفرینی رزمندگان در عملیات مرصاد
وی افزود: ما تا وقتی ارزشهای دینی، اعتقاد و اجتماعی را در قالب هنر ارائه نکنیم، ماندگار نخواهد شد. در نظرسنجیهایی که صورت گرفته است، جوانان از شهدایی که درباره آنها فیلم ساخته شده است، شناخت بیشتری داشتند.
وی «اتاقک گلی» را تولید مشترک موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی کرد و گفت: در حوزه تمدنی سینما مانند لوکوموتیو نقشآفرینی میکند و ما در غرب آسیا در عرصه هنر و سینما صاحبنظر، بیان و کرسی هستیم که باید از این ظرفیت بهره گرفت.
در ادامه از جمعی از خانوادههای شهدا تجلیل به عمل آمد و ضمن رونمایی از کتاب عکس «بلوطهای سپید» شامل مجموعه عکس این فیلم سینمایی، فیلم «اتاقک گلی» اکران شد.
همچنین در این مراسم از جمال شورجه کارگردان سینما که به عنوان مشاور در کنار عوامل این فیلم حضور داشت، قدردانی شد.
ارسال نظر