سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

تفاهمنامه‌های ۲۵.۵ هزار میلیارد تومانی بنیاد علوی در هرمزگان اجرایی می‌شود

استاندار هرمزگان گفت: تفاهمنامه‌های مشترک با بنیاد علوی با سقف اعتباری ۲۵.۵ هزار میلیارد تومان در حوزه‌های محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی، توسعه کسب‌وکارهای خرد و ارتقای آموزش و خدمات درمانی در استان اجرایی خواهد شد.

استاندار هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در آیین امضای تفاهمنامه‌های همکاری با بنیاد علوی، با خیرمقدم به حاضران و قدردانی ، این تفاهمنامه‌ها را گامی مهم در جهت رشد و توسعه پایدار استان عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه هرمزگان یکی از هفت استان هدف بنیاد علوی است، اظهار کرد: رویکرد این بنیاد نمونه‌ای موفق از حکمرانی کم‌هزینه و پربازده است که با ارائه بیش از ۵۰۰ هزار خدمت، کاهش هزینه‌های خدمت‌رسانی و افزایش بهره‌وری را دنبال می‌کند.

استاندار هرمزگان افزود: مشارکت مستقیم مردم در اجرای این طرح‌ها، علاوه بر کاهش هزینه‌ها، موجب تقویت سرمایه اجتماعی و تسریع در تحقق عدالت اجتماعی خواهد شد.

آشوری تازیانی با تأکید بر ضرورت تغییر روش‌های حکمرانی، تصریح کرد: در شرایطی که کشور با ناترازی‌ها و برخی گسست‌های اجتماعی مواجه است، مردم‌محور کردن فرآیندهای توسعه و افزایش بهره‌وری، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

وی از اقدامات بنیاد علوی در حوزه‌های آموزش، سلامت، معیشت و محیط زیست قدردانی کرد و گفت: استان با همکاری دستگاه‌های اجرایی و خیرین، از ظرفیت این تفاهمنامه‌ها برای توانمندسازی اقشار محروم و توسعه زیرساخت‌ها استفاده خواهد کرد.

در ادامه، عسکری آزاد مدیرعامل بنیاد علوی با اشاره به محورهای اصلی این تفاهمنامه‌ها گفت: توسعه خدمات سلامت و بهداشت برای اقشار ضعیف از جمله خدمات دندانپزشکی، چشم‌پزشکی، مراقبت از مادران باردار و اقدامات پیشگیرانه، از اولویت‌های این همکاری‌هاست.

وی افزود: در بخش آموزش نیز بیش از ۵۴ هزار دانش‌آموز مستعد استان شناسایی شده‌اند که با برگزاری کلاس‌های تقویتی و دوره‌های آمادگی کنکور، امکان رقابت برابر با دانش‌آموزان مناطق برخوردار برای آنان فراهم می‌شود.

مدیرعامل بنیاد علوی با اشاره به اختصاص بخشی از منابع به رفع کمبودهای زیرساختی استان، تصریح کرد: سقف اعتباری این تفاهمنامه‌ها ۲۵.۵ هزار میلیارد تومان تعیین شده که با مشارکت بنیاد مستضعفان، استانداری، دستگاه‌های ملی و محلی و مشارکت مستقیم مردم اجرا خواهد شد.

عسکری آزاد در پایان ابراز امیدواری کرد که این تفاهمنامه‌ها طی سه سال آینده به طور کامل اجرایی شود و نقش مؤثری در کاهش محرومیت و تحقق توسعه پایدار استان هرمزگان داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه