سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

ضرورت توسعه مصرف CNG و ساماندهی کارت‌های سوخت در هرمزگان

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی هرمزگان بر ضرورت توسعه مصرف CNG و ساماندهی کارت‌های سوخت در استان تأکید کرد و گفت: تنها یک‌چهارم ظرفیت جایگاه‌های CNG فعال است.

پخش فرآورده های نفتی هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

 ، احمد سالاری‌فر، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه هرمزگان، در نشست خبری با اصحاب رسانه بر ضرورت توسعه مصرف سوخت پاک و ساماندهی کارت‌های سوخت تأکید کرد و گفت: استفاده از گاز طبیعی فشرده (CNG) در استان بسیار کمتر از ظرفیت واقعی آن است و این موضوع نیازمند فرهنگ‌سازی و همراهی شهروندان است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۶۸ جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی در سطح استان، اظهار داشت: تنها ۲۵ درصد از ظرفیت ۲۰ جایگاه CNG استان استفاده می‌شود؛ در حالی که این سوخت علاوه بر ارزان‌تر بودن، به کاهش آلودگی هوا و صرفه‌جویی در مصرف بنزین نیز کمک می‌کند.

سالاری‌فر با اعلام خبر توسعه طرح دوگانه‌سوز کردن خودروها افزود: تمام خودروهای بنزینی مدل ۱۳۹۷ به بعد می‌توانند به‌طور رایگان به دوگانه‌سوز تبدیل شوند. این طرح که پیش‌تر تنها تاکسی‌های شهری و اینترنتی را شامل می‌شد، اکنون به خودروهای شخصی نیز تسری یافته است.

او تأکید کرد متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام به نشانی اینترنتی GCR.NIOPDC.IR مراجعه کنند و در حال حاضر دو کارگاه در بندرعباس خدمات تبدیل را ارائه می‌دهند.

مدیر پخش فرآورده‌های نفتی هرمزگان در ادامه از اجرای طرح ساماندهی کارت‌های سوخت خودروهای دارای پلاک ۹ رقمی و پلاک مناطق آزاد (مثنی) خبر داد و گفت: مالکان این خودروها باید با مراجعه به نشانی fcs.niopdc.ir نسبت به ثبت‌نام و ساماندهی کارت سوخت خود اقدام کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اهمیت استفاده از سهمیه آزاد افزود: تنها ۲۳ درصد از مالکان خودروها از سهمیه آزاد خود استفاده می‌کنند. در حالی که این سهمیه قابلیت ذخیره‌سازی ندارد و افزایش مصرف آن می‌تواند صف‌های طولانی جایگاه‌های بنزین در استان را کاهش دهد.

سالاری‌فر اعلام کرد بنزین آزاد در جایگاه‌های جرون، نارگیل، ترنج، سامکو، پامرو، وحدت و آفتاب درخشان عرضه می‌شود و همچنین جایگاه بلال نیز پس از تعمیرات به چرخه سوخت‌رسانی بازگشته است.

وی هرمزگان را مهم‌ترین و استراتژیک‌ترین منطقه در میان ۳۷ منطقه پخش فرآورده‌های نفتی کشور توصیف کرد و گفت: روزانه ۱۰ میلیون لیتر بنزین و نفت گاز در استان توزیع می‌شود و حدود ۱۵۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در انبارهای استان ذخیره و به سایر نقاط کشور ارسال خواهد شد.

به گفته وی، روزانه یک‌هزار و ۷۰۶ نفتکش در استان بارگیری و به سراسر کشور اعزام می‌شوند که نتیجه تلاش شبانه‌روزی نیروهای بومی است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی هرمزگان همچنین با اشاره به وضعیت جایگاه‌های سوخت در بندرعباس گفت: در این شهرستان ۴۹۳ نازل فعال و ۵۳ نازل نیازمند تعمیر هستند. میزان خرابی نازل‌های سوخت در استان ۹.۷ درصد برآورد می‌شود که با بومی‌سازی قطعات وارداتی و بهبود روند تعمیرات، این میزان در حال کاهش است.

سالاری‌فر از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مشکل در فرآیند عرضه سوخت، از طریق شماره تلفن ۰۹۶۲۷ موضوع را گزارش دهند. او در پایان تأکید کرد: در صورت افزایش استقبال مردم از سوخت CNG، شرکت آمادگی کامل برای توسعه کارگاه‌های تبدیل و حمایت از سرمایه‌گذاران جهت احداث جایگاه‌های جدید در کوتاه‌ترین زمان ممکن را دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه