English

رئیس پلیس آگاهی هرمزگان:

شواهدی از قتل عمد در پرونده جسد کشف‌شده هرمز وجود ندارد

رئیس پلیس آگاهی هرمزگان با رد شایعات مطرح‌شده درباره قتل زن پیدا شده در سواحل هرمز، تاکید کرد بررسی‌های اولیه هیچ نشانه‌ای از وقوع قتل عمد را تایید نمی‌کند و تعیین علت دقیق مرگ منوط به نتایج پزشکی قانونی است.

شواهدی از قتل عمد در پرونده جسد کشف‌شده هرمز وجود ندارد
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، سرهنگ عبدالمجید کرمی رئیس پلیس آگاهی هرمزگان اظهار کرد: با کشف جسد یک خانم در یکی از مناطق ساحلی جزیره هرمز، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان با تشکیل تیم تخصصی به محل کشف جسد اعزام شدند و در بررسی‌های اولیه میدانی، هیچ‌گونه آثار و نشانه‌ای دال بر وقوع قتل بر روی جسد مشاهده نشد.

رئیس پلیس آگاهی هرمزگان با اشاره به اطلاع‌رسانی شتابزده برخی رسانه‌ها درباره وقوع قتل عمد در فضای حقیقی و مجازی و تشویش اذهان عمومی، عنوان کرد: جسد جهت بررسی دقیق علت فوت به پزشکی قانونی منتقل شد که در نتایج اولیه معاینات نیز دلایل و شواهدی بر وقوع قتل به اثبات نرسیده است. نتیجه نهایی و قطعی علت فوت پس از دریافت نتایج آزمایش‌های تخصصی متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سرهنگ کرمی از عموم شهروندان و مردم فهیم استان درخواست کرد ضمن بی‌توجهی به اخبار بی‌اساس و شایعات منتشرشده در فضای مجازی و رسانه‌ای، اخبار دقیق و صحیح را تنها از طریق سایت خبرگزاری پلیس و خبرگزاری‌های معتبر دنبال کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه