سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرکل بهزیستی هرمزگان خبر داد؛

پیشرفت ۷۰ درصدی مسکن خانواده‌های دارای ۲ معلول در هرمزگان

مدیرکل بهزیستی هرمزگان گفت: با اقدامات انجام شده از سوی بنیاد مستضعفان و همت انجمن خیران مسکن ساز، واحدهای مسکن ۲۵ خانوار دارای دست کم ۲ معلول تحت پوشش این نهاد با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت است.

سامیه جهانشاهی
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، سامیه جهانشاهی مدیرکل بهزیستی هرمزگان اظهار داشت: برای تامین و ساخت مسکن خانواده‌های دارای ۲ عضو معلول و بیشتر در هرمزگان تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بهزیستی و بنیاد مستضعفان منعقد شده است.

وی بیان کرد: برپایه این تفاهم‌نامه، ۲۵ خانوار حداقل ۲ عضو معلول و بیشتر در شهرهای بندرعباس، بندرخمیر و جاسک صاحب خانه می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی هرمزگان اظهار کرد: برای احداث هر واحد مسکونی خانوارهای دست کم ۲ عضو معلول و بیشتر در روستاها تا سقف ۲ میلیارد ریال و در شهرها تا سقف ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از سوی بهزیستی کمک بلاعوض پرداخت می‌شود.

جهانشاهی با قدردانی از همراهی و همدلی خیران استان با جامعه هدف بهزیستی ابراز کرد: تامین مسکن و ارتقای توانمندی مددجویان بهزیستی از اهداف اصلی و اولویت‌های سازمان بهزیستی است و امیدواریم باهمت همگانی مسوولان و خیران استان، تمامی محرومان و نیازمندان هرچه زودتر در منازل خود ساکن شوند.

افراد دارای معلولیت سرپرست خانوار، زنان سرپرست خانوار، خانوارهای دارای حداقل ۲ عضو معلول تحت تکفل، افراد دارای معلولیت مجرد بالای ۲۰ سال، زنان و دختران خود سرپرست بالای ۳۵ سال، فرزندان ترخیص شده از مراکز شبانه روزی بهزیستی و بهبودیافتگان، گروه هدف موردنظر در طرح تامین مسکن مددجویان هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه