سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد

صنعت و معدن، پیشران اقتصاد کشور

صنعت و معدن به‌عنوان دو رکن اساسی اقتصاد ایران، نقش بی‌بدیلی در ایجاد اشتغال، تأمین نیازهای داخلی و افزایش درآمدهای ارزی کشور ایفا می‌کنند.

منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، محمدرضا پیرحسینلو مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس به مناسبت دهه صنعت و معدن اظهار داشت: کشور ما با داشتن منابع غنی معدنی و نیروی انسانی ماهر، ظرفیت بالایی برای توسعه صنایع معدنی و فلزی دارد.

وی ابراز داشت: این ظرفیت‌ها نه‌تنها به رشد اقتصادی ایران اسلامی کمک می‌کنند، بلکه بستری مناسب برای ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و کاهش بیکاری فراهم می‌آورند.

پیرحسینلو افزود: در سال‌های اخیر، تلاش‌های گسترده‌ای برای توسعه صنایع معدنی و فلزی انجام شده است. ارتقا زیرساخت‌ها و احداث و توسعه صنایع فراوری مواد معدنی و فلزی، استفاده از فناوری‌های نوین و پیشرفته در استخراج و فراوری و سرمایه‌گذاری‌های کلان در این حوزه، همگی نشان از اهمیت این بخش‌ در برنامه‌های توسعه‌ای کشور دارد. منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس نیز به سهم خود به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی این توسعه، نقشی کلیدی در تحقق اهداف بلندمدت اقتصادی کشور ایفا کرده و می‌کند و تلاش دارد تا به‌عنوان بزرگ‌ترین منطقه ی ویژه اقتصادی کشور با جذب سرمایه‌گذار و بهبود زیرساخت‌ها قطعه‌ای مؤثر از پازل توسعه ی صنعت و معدن کشور باشد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تصریح کرد: علاوه بر این یکی دیگر از مهم‌ترین مزایای توسعه صنایع معدنی و فلزی، ارزآوری و کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است. صادرات محصولات معدنی و فلزی به بازارهای جهانی، منبعی پایدار برای درآمدهای ارزی کشور فراهم می‌کند. این موضوع نه‌تنها به تثبیت و تقویت ارزش پول ملی کمک می‌کند، بلکه امکان سرمایه‌گذاری در سایر بخش‌های اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد.

پیرحسینلو اذعان داشت: علاوه بر ارزآوری، توسعه صنایع معدنی و فلزی نقش مهمی در تولید ملی و کاهش وابستگی به واردات دارد. با استفاده از منابع داخلی و فراوری آنها در داخل کشور، می‌توانیم نیازهای مختلف صنعتی و ساختمانی را تأمین و از واردات بی‌رویه جلوگیری کنیم. این موضوع نه‌تنها به حفظ منابع ارزی کشور کمک می‌کند، بلکه با ایجاد زنجیره‌های تولید داخلی، فرصت‌های شغلی متعددی را نیز فراهم می‌آورد.

وی گفت: از سوی دیگر، اشتغال‌زایی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای توسعه صنایع معدنی و فلزی است. ایجاد واحدهای صنعتی جدید و توسعه واحدهای موجود، نیازمند نیروی کار ماهر و متخصص است. این موضوع نه‌تنها به کاهش بیکاری کمک می‌کند، بلکه با تربیت نیروی انسانی متخصص، به افزایش سطح دانش و مهارت‌های فنی در کشور نیز منجر می‌شود.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس عنوان کرد: در نهایت، باید به اهمیت حفظ محیط‌زیست و رعایت استانداردهای زیست‌محیطی در توسعه صنایع معدنی و فلزی توجه ویژه‌ای داشته باشیم. استفاده از فناوری‌های نوین و پیشرفته در فرایندهای استخراج و فراوری، کاهش مصرف انرژی و آب و مدیریت صحیح پسماندها، همگی از جمله اقداماتی هستند که می‌توانند به حفظ محیط‌زیست و توسعه پایدار کمک کنند. منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با رعایت استانداردهای زیست‌محیطی و اجرای برنامه‌های مدیریت سبز، تلاش دارد تا به توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی کشور کمک کند.

وی در بخش پایانی سخنانش افزود: توسعه صنایع معدنی و فلزی، نه‌تنها به رشد اقتصادی و اشتغال‌زایی کمک می‌کند، بلکه با افزایش توان تولیدی و صادراتی کشور، به تحقق اهداف بلندمدت اقتصادی و اجتماعی نیز منجر خواهد شد و بنده به‌عنوان سرباز کوچکی در جبهة اقتصادی، به مناسبت روز ملی صنعت و معدن، از تمامی فعالان، مهندسان، کارگران و مدیران عرصه صنعت و معدن، به‌ویژه خانواده بزرگ منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تقدیر و تشکر می‌کنم و امیدوارم با همکاری و تلاش‌های مستمر، شاهد پیشرفت‌های بیشتری در این حوزه‌ باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه