سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

آتش نشانی بندرعباس در سوگ شهادت فرزند برومندش نشست

فواد اورنگی جمعی سازمان آتش نشانی بندرعباس حین عملیات نجات فردی در عمق چاه کشاورزی ۱۲۰ متری  بخش تو کهور شهر  هشت‌بندی دچار حادثه شد.

شهيد فواد اورنگی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، محمد امین لیاقت رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه حادثه در روستای امیرآباد شهر هشتبندی رخ داده است اظهار داشت: اکیپ ۶ نفره نجات سازمان آتش نشانی بندرعباس به همراه تجهیزات تخصصی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در خلال عملیات شهید فواد اورنگی جهت بررسی اولیه وارد چاه شده و پس از اضافه کردن تجهیزات مورد نیاز  برای بار دوم وارد دهانه چاه کشاورزی با عرض دهانه حدودا پنجاه سانت شده  و تا عمق ۱۱۰ متری که اندازه عمق آن بیش از  یک ساختمان سی طبقه است پایین رفت که ناگهان ارتباط بیسیم شهید اورنگی با سایر اعضای تیم قطع شد.

لیاقت گفت: سایر همکاران بلافاصله شهید اورنگی را به سطح زمین منتقل نمودند که با مشاهده ایشان در حالت کما اقدام به احیا و اعزام به بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) میناب نمودند و متاسفانه تلاش ها برای نجات یکی از شجاع ترین آتش نشانان شهر بندرعباس بی نتیجه ماند و خانواده آتش نشانی بار دیگر در سوگ یکی از بهترین فرزندانش نشست.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس اذعان داشت: شهید اورنگی متولد ٣٠ شهریور سال ١٣٦٥ است و همزمان با سالروز زمینی شدنش به آسمان پر کشید.

وی بیان داشت: از این آتش نشان دو فرزند ٦ ساله و یک ماهه به یادگار مانده است.

لیاقت تصریح کرد: شهید اورنگی از نیروهای فداکار آتش نشانی بود که همواره بعنوان نفرات برگزیده دوره های تخصصی آتش نشانی معرفی می شد و طی صدها عملیات امداد نجات با از جان گذشتگی، مستقیما در نجات ده ها شهروند حادثه دیده از مرگ حتمی، نقش مستقیم داشت.

لیاقت گفت: هرچند حوزه ماموریت سازمان آتش نشانی بندرعباس محدود به این شهر است اما همواره در طول سال با اعلام نیاز نقاط مختلف استان، آتش نشانان بندرعباس با جان و دل و در کمترین زمان در حوادث اقصی نقاط استان هرمزگان حضور می یابند و به امداد و نجات ، جان و مال مردم شهرها و روستاهای استان می پردازند که لازم می دانم، ضمن به روان پاک سایر شهدای آتش نشان بندرعباس، شهیدان جوذری و مرادزاده نیز، با فداکاری در همین مسیر در سال های گذشته جان شیرینشان را تقدیم آسایش شهروندان نمودند یاد کنیم.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی در پایان از همه شهروندان بندرعباسی دعوت کرد تا ظهر فردا با حضور در نمازجمعه شهربندرعباس بر پیکر این آتش نشان فداکار نماز خوانده و ساعت ١٦ روز جمعه نیز از مقابل سازمان آتش نشانی بندرعباس، جنب پارک دباغیان، پیکر شهید اورنگی را تا منزل ابدی در آرامستان باغو بدرقه کنند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه