سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

باحضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور؛

افتتاح یک پروژه انرژی و ۲۵ پروژه عمرانی در قشم

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از افتتاح بخش گازی نیروگاه سیکل ترکیبی پاسارگاد و ۲۵پروژه عمران شهری و روستایی با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس جمهوری در جزیره خبرداد.

افشار+فتح‌الهی

به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان، افشار فتح‌الهی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم اظهار داشت: نیروگاه سیکل ترکیبی پاسارگاد قشم یکی از پروژه‌های زیرساختی مهم برای توسعه جزیره به شمار می‌رود و با سرمایه گذاری مستقیم بانک پاسارگاد اجرا شده است.

وی با بیان اینکه بخش گازی نیروگاه سیکل ترکیبی پاسارگاد ظرفیت تولید ۳۲۰ مگاوات برق را دارد افزود: این پروژه با سرمایه گذاری ارزی بالغ بر ۹۰ میلیون یورو و سرمایه گذاری ریالی یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری خواهد رسید.

فتح‌الهی خاطرنشان کرد: این پروژه در زمان احداث برای ۶۸۰ نفر از نیروهای متخصص و بومی اشتغالزایی را به همراه داشته است.

وی همچنین از افتتاح ۲۵پروژه عمرانی شهری و روستایی نیز خبر داد و افزود: مسیر توسعه عمرانی و بهسازی محیط شهری و روستایی جزیره قشم با شتاب بیشتری نسبت به گذشته دنبال می شود و در همین راستا فردا ۲۵پروژه در این حوزه به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، این پروژه ها عمدتا در حوزه توسعه فضای سبز و بهسازی محیط و معابر شهری، احداث بوستان و بلوارهای روستایی و ساماندهی معابر روستایی قرار دارند.

گفتنی است، این پروژه ها فردا با حضور سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران به صورت ویدئوکنفرانس در جزیره قشم به بهره‌برداری خواهد رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه