سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

پلیس فتا با شایعه سازان در فضای مجازی برخورد می کند

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان گفت: پلیس فتا با اجرای طرح عملیاتی برخورد علیه شایعه سازی در فضای مجازی با عوامل تولید و یا منتشرکنندگان اینگونه محتواها برابر قانون برخورد می کند.

فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سرگرد احسان بهمنی رئیس پلیس فتا استان هرمزگان در راستای پیشگیری از وقوع جرائم و آسیب های اجتماعی در حوزه فضای مجازی اظهار داشت: اخیراً در فضای مجازی اخبار کذبی در زمینه های مختلف انتشار منتشر می شود که این گونه اقدامات موجب تشویش و نگرانی اذهان عمومی شده است.
سرگرد بهمنی تصریح کرد: یکی از آسیب های فضای مجازی برای شهروندان شایعه‌پراکنی و انتشار اخبار کذب در این محیط است که منجر به تشویش اذهان عمومی و برهم زدن امنیت روانی جامعه می‌شود.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از اخبار و اطلاعاتی که در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی انتشار می‌یابد واقعیت ندارد، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین منبع دریافت اخبار و اطلاعات صحیح و درست رسانه ملی و خبرگزاری‌های رسمی است چرا که این رسانه‌ها با توجه به رسالت خود در اطلاع‌رسانی قطعاً دقیق‌ترین و درست‌ترین اخبار و اطلاعات را منتشر می‌کنند.
رئیس پلیس فتا استان هرمزگان به عموم شهروندان و مردم فهیم استان توصیه کرد: اگر خبر یا مطلبی را در کانال‌ها و گروه‌های غیر رسمی مشاهده کرده و در صورت جست و جو موفق به یافتن آن در خبرگزاری‌ها و رسانه‌های رسمی نشدند، به دنبال کشف منبع آن خبر باشند و تا آن را از منبع قابل اعتماد دریافت نکرده‌اند نسبت به انتشار آن اقدام نکرده و یا ذهن خود را با آن مطلب درگیر نکنند.
سرگرد بهمنی با بیان اینکه هرگونه انتشار اکاذیب و شایعات در فضای سایبر جرم و پیگرد قانونی دارد، عنوان کرد: پلیس فتا با اجرای طرح عملیاتی برخورد علیه شایعه سازی در فضای مجازی با عوامل تولید و یا منتشرکنندگان اینگونه محتواها برابر قانون برخورد می کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه