سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

حمیدرضا محمدحسینی تختی مطرح کرد؛

شهرستان سیریک فرصتی ویژه برای جذب سرمایه گذاران

مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر گفت: شهرستان سیریک با قرار گرفتن در مسیر دسترسی به اقیانوس هند و آب های آزاد از فرصت ویژه برای جذب سرمایه گذاران، توسعه و عمران برخوردار است.

بنادر شرق هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حمیدرضا محمدحسینی تختی مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر ضمن ارائه از پیشرفت پروژه های توسعه ای، زیربنایی و روبنایی در بنادر شرق هرمزگان گفت:  اغلب طرح ها با پیشرفت ۸۰ درصدی بدون وقفه و براساس برنامه زمانبندی در حال اجرا است.

محمد حسینی تختی بیان داشت: در بندر شهید باهنر بازسازی کامل انبار ۶,۵.۴.۳ شامل  تعمیرات اساسی سقف، رنگ آمیزی دیوارها، آسفالت کف و تاسیسات و برق به پایان رسیده و نوسازی این چند باب انبار کمک شایانی را در جهت انبار کالاها می کند.

این مقام مسئول تسریع در اجرای پروژه های سواحل مکران راهبردی ملی عنوان کرد و گفت: شهرستان سیریک با قرار گرفتن در مسیر دسترسی به اقیانوس هند و آب های آزاد از فرصت ویژه برای جذب سرمایه گذاران، توسعه و عمران برخوردار است.

وی افزود: پروژهای زیربنایی بندرگاه چند منظوره سیریک از پیشرفت قابل توجهی برخوردار بوده و براساس برنامه زمانبندی در حال انجام است.

وی افزود: ساختمان مرجع دریایی جاسک با تکمیل بخش اداری و پایان بتن ریزی با پیشرفت ۸۰ درصدی تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

مدیر بنادر شرق هرمزگان با اشاره به کسرت تردد لنج های باری چوبی و فایبر گلاس اظهار داشت:  افزایش سطح ایمنی بنادر و شناورها همواره مورد توجه سازمان بوده از این رو عملیات اجرای سیستم اطفا حریق در مواجه با مخاطرات احتمالی از ابتدای سال آغاز و با نصب شیر های هیدرانت و مانیتور تاور این پروژه نیز با پیشرفت ۹۰ درصدی در حال انجام است.

به گفته  محمد حسینی تختی پروژه احداث ایستگاه آتش نشانی بندر شهید حقانی به عنوان بزرگترین پایانه دریایی مسافری کشور با طی نمودن مراحل بتن ریزی پیشرفت ۵۰ درصدی را طی می کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه