پیشرفت ۸۵ درصدی بازسازی پل منبع آب در محور بندر خمیر-بندرعباس

عباس شرفی از پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات بازسازی پل بوژی در محور بندر خمیر- بندرعباس خبر داد و گفت: این پروژه طبق برنامه زمان‌بندی تا پایان شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، عباس شرفی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان با اشاره به موقعیت این پل در کیلومتر ۲۱ محور بندر خمیر-بندرعباس، اظهار کرد: در پی تخریب کامل دهانه‌های چهارم و پنجم این پل، عملیات بازسازی از سوم مردادماه سال جاری آغاز شد.

وی افزود: با بسیج امکانات و فعالیت هفت اکیپ اجرایی، عملیات بازسازی با سرعت در حال انجام است و میزان پیشرفت فیزیکی پروژه تا ۱۵ شهریورماه به ۸۵ درصد رسیده است.

شرفی با تأکید بر اهمیت این محور در ترددهای جاده‌ای استان، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه زمان‌بندی، عملیات بازسازی این پل تا ۳۱ شهریورماه تکمیل و آماده بهره‌برداری خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه