صید ماهیان استخوانی در سواحل مازندران به ۱۹۰۰ تن رسید

مدیرکل شیلات مازندران اعلام کرد از ابتدای فصل صید تاکنون بیش از هزار و ۹۰۰ تن ماهیان استخوانی در سواحل استان صید شده که ارزش اقتصادی آن حدود یک همت برآورد می‌شود.

صید ماهی استخوانی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،حسین‌زاده با اشاره به وضعیت صید در سواحل مازندران اظهار کرد:فصل صید ماهیان استخوانی که تا ۲۰ فروردین تمدید شده بود، احتمالاً تا ۲۵ فروردین نیز ادامه خواهد داشت تا با توجه به حضور مسافران در استان، ماهی تازه در اختیار مردم قرار گیرد.

وی با بیان اینکه شرایط صید نسبت به سال گذشته رضایت‌بخش بوده است، افزود: میزان صید و ارزش اقتصادی آن برای شرکت‌های تعاونی صیادی در مقایسه با سال گذشته وضعیت بهتری داشته است.

مدیرکل شیلات مازندران درباره وضعیت ذخایر آبزیان در دریای خزر گفت: در سال‌های اخیر برنامه‌های بازسازی ذخایر و رهاسازی بچه‌ماهی‌ها انجام شده که نتایج مثبتی به همراه داشته و آمار بازگشت ماهی افزایش یافته است.

حسین‌زاده ادامه داد: با تداوم این برنامه‌ها به‌ویژه در گونه ماهی سفید، پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آینده میزان صید افزایش یابد و پایداری منابع آبزی در دریای خزر تقویت شود.

وی درباره ترکیب گونه‌های صید شده نیز بیان کرد: از ابتدای فصل صید تاکنون بیشترین فراوانی مربوط به ماهی کفال بوده و پس از آن ماهی سفید و کپور در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیرکل شیلات مازندران افزود: با نزدیک شدن به پایان فصل صید، میزان صید ماهی سفید افزایش پیدا می‌کند و معمولاً در روزهای پایانی فصل صید، میزان صید این گونه با کفال تقریباً برابر می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه