سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران خبر داد:

آمادگی همه جانبه برای ارائه برق پایدار به مشترکین در ایام نوروز

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران گفت: تدابیر لازم برای ارائه برق پایدار در ایام تعیطلات نوروزی اندیشیده شده است تا کوچک ترین خللی در ارائه خدمات به مشترکین ایجاد نشود.

برق غرب مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، کیوان فرح زاد با اشاره به در پیش بودن تعطیلات نوروزی اظهار داشت: کشیک‌ها ستادی در رده‌های مدیریتی، کارشناسی با هدف هدایت و نظارت و کنترل شبکه‌های توزیع، تشکیل کمیته مدیریت بحران در ستاد و امور هشتگانه، تجهیز انبارها به تجهیزات ضروری شبکه، رصد دائمی پیش بینی آب و هوا و اطلاع رسانی به مراکز حساس با هدف استفاده از مولدهای برق در مواقع اضطرار از موارد پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: برگزاری مانورهای متعدد جهادی برای پایداری شبکه به ویژه اصلاح شبکه های غیر قابل دسترس، و همچنین افزایش ضریب آمادگی همکاران در مقابل حوادث و بحران‌ها، همکاری و هماهنگی با کلیه سازمان ها از جمله شهرداری برای انجام شاخه بُری درختان درگیر با شبکه و افزایش قابلیت اطمینان شبکه توزیع از جمله رینگ فیدرهای فشار متوسط نیز از جمله موارد پیشگیرانه بوده است که در طول سال انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران تصریح کرد: اکیپ های اتفاقات شبکه هم به صورت شیفتی فعالیت داشته و اکیپ‌هایی نیز در سطح شهرستان ها برای تسریع در خدمات‌رسانی مستقر خواهند بود و همچنین تلفن ۱۲۱ به عنوان کوتاه‌ترین مسیر ارتباط مشترکین با شرکت جهت رفع هرگونه مشکلی در تأسیسات و تجهیزات شبکه برق آماده پاسخگویی به صورت شبانه روزی هستند.

وی گفت: در راستای تأمین برق پایدار و مستمر و خدمات‌رسانی به مشترکین در کنار همکاران اکیپ های پیمانکاری (سرد و گرم) نیز آماده ارائه خدمات به مردم بوده‌اند تا در صورت نیاز به محل اعزام شده و مشکل را برطرف کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه