سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری خبر داد:

انتقال چوب‌های خشک از جنگل ممنوع است

رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: انتقال چوب‌های خشک از جنگل، ممنوع است و این کار برای حفاظت از جنگلها انجام می شود تا از قاچاق چوب، جلوگیری شود.

آقایی جنگل ها

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، خلیل آقایی  با بیان اینکه ستاد هیرکانی در سازمان جنگل ها تشکیل شد اظهار داشت : تاکنون هشت هزار گونه گیاهی در جنگل‌های کشور شناسایی شد که دوهزار و ۸۰۰گونه گیاهی مربوط به جنگل‌های شمال است و برخی از این گونه‌ها در بخش درختی و درخچه مثل سرخدار و شمشاد از گونه‌های منحصر به فرد محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه از ۴۰هزار هکتار شمشادستان های موجود در جنگل های هیرکانی، ۳۵هزار هکتار خشک و نابود شده است، خاطر نشان کرد: مبارزه با آفت شب پره شمشماد سنگین و سخت بوده و تلاقی نسل به نسلش، امان شمشادها را بریده است.

آقایی با بیان اینکه براساس برنامه ششم، مکلف هستیم تا پایان سال جاری طرح جایگزین بهره برداری از جنگل ها عملیاتی شود، افزود: با دانشگاه های منابع طبیعی و کشاورزی ساری و گرگان بعنوان مشاور، قرارداد منعقد شد تا اقدامات کارشناسی برای جایگزینی طرح برداشت از جنگل ها را ارائه کنند.

وی در رابطه با حفاظت جنگل های شمال تصریح کرد: برگزاری مناقصه در حال انجام است و جنگلبانان و قرقبان های مورد تایید این مناقصه، بکارگیری خواهند شد.

معاون جنگل سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور هم با اشاره به اینکه حدود ۳۰۷هزار هکتار از جنگل های هیرکانی که ۱۵درصد از مساحت این جنگلها را شامل می شود در یونسکو ثبت شد افزود: از مجموع دو میلیون و ۷۰هزار هکتار جنگل هیرکانی  ، ۱۳۰هزار هکتار در داخل زون مرکزی و ۱۷۷هزار هکتار نیز در زون سپهر حفاظتی واقع است.

آقایی درباره طرح مبارزه با آفات شب پره شمشاد گفت: طرح اجرایی ما در مبارزه با آفات شب پره، مورد تأیید سازمان فائو نیز قرار گرفته و امور جنگل‌ها در حوزه رویش نیز بذر شمشاد را در آمل نگهداری می کند که هر زمان، کارشناسان گیاهپزشکی اجازه دادند، این بذر و نهال در رویشگاه کاشته می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه