نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس شورای اسلامی:

اداره کشور بدون دریافت مالیات امکان‌پذیر نیست

سیدعلی ادیانی بیان داشت: اداره کشور بدون دریافت مالیات امکان‌پذیر نیست و در این زمینه باید همکاری‌ها انجام شود.

ادیانی

به گزارش خبرگزاری موج، نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه،٬ جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بازار امروز ما با چالش‌های جدی روبرو است، اظهار کرد: بخشی از این چالش‌ها مربوط به کم‌کاری‌های دولت و مجلس است

وی افزود: مجلس باید با وضع قوانین به دولت کمک کند تا دولت بتواند رونق اقتصادی در کشور به وجود آورد.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قوانین خوبی در کشور در حوزه بازار و رونق اقتصادی پیش روی دولت است، تصریح کرد: اداره کشور بدون دریافت مالیات امکان‌پذیر نیست و در این زمینه باید همکاری‌ها انجام شود.

این مسوول افزود: فلسفه دریافت مالیات از مردم و فعالان عرصه اقتصادی٬ خدمت‌رسانی به مردم است و دولت با اقتصادِ بر مبنای نفت نمی‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد.

ادیانی تصریح کرد: مالیات باید در نظام اسلامی با همه کشورها فرق داشته باشد و  به جای پرداخت حقوق و پاداش٬ صرف خدمت‌رسانی و  زیرساخت‌های کشور شود.

 وی در پایان نمایشگاه بین‌المللی قائم‌شهر را متعلق به کل مازندران دانست و گفت: این محل باید با درایت و تدبیر درست، مدیریت ساماندهی شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه