سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد

برجام جایگاه سیاسی ایران را ارتقا داد

نماینده مردم آمل در مجلس بیان داشت:برجام ابعاد مختلفی دارد که در اقتصادی خیلی موفق نبود اما در بعد سیاسی باعث ارتقا جایگاه کشور در جهان شد.

یوسفیان ملا

به گزارش خبرگزاری موج، عزت الله یوسفیان ملا اجرای دو ساله برجام را ارزیابی کرد و گفت: سند توافق هسته ای را باید در ابعاد مختلفی از جمله، سیاسی، اقتصادی و شرایط و جایگاه جمهوری اسلامی در دنیا مورد بررسی قرار دهیم.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بخش اقتصادی، انتظار ما از برجام خیلی بیشتر بود اما به دلیل بدعهدی اتحادیه اروپا و آمریکا شاهد عدم همکاری و همراهی بانک های بین المللی و جذب سرمایه گذاری خارجی در کشور هستیم.

وی گفت: اما در سایر ابعاد به دنیا ثابت شد جمهوری اسلامی خلاف صحبت های بوش و ترامپ کشور یاغی نیست، اهل مذاکره، تبادل نظر و تفاهم با دنیا است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه در تاریخ مذاکرات در این سطح انجام نشده بود، توضیح داد: تا مذاکرات هسته ای کشورهایی که ادعای قدرت در جهان داشتند با کشوری که با آن نه در جنگ بودند و نه برای ترک مخاصمه پای میز مذاکره هسته ای ننشسته بودند، به عبارتی کشورهای مدعی قدرت تحت عنوان گروه ۱+۵ با ایران مذاکره کردند که نشان دهنده اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی است.

یوسفیان ملا تاکید کرد: به نوعی به جهان ثابت شد که ایران پای میز مذاکرات افرادی می رود که به تک تک آنها ادای قدرت بیشتری دارند.

وی به شرایط بعد از امضای برجام اشاره کرد و گفت: با امضای برجام از نظر بُرد سیاسی، منافع و آثار بسیاری برای جمهوری اسلامی ایران به ارمغان آورد، به نوعی که شاهد هستیم مذاکرات  متعددی در گوشه کنار دنیا از جمله آمریکای لاتین، اروپا و خاورمیانه شکل می گیرد که به واسطه توافق هسته ای شکل می گیرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با این حال همه انتظاری که از برجام رد بعد اقتصاد و رونق تولید داشتیم برآورده نشده است اما تاکید داریم نه مخالفان آن را شکست بزرگ جلو دهند و طرافداران همه مسائل را به این توافق گره بزنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه