کشف ۱۷۰ میلیون ریال داروی قاچاق در تنکابن

فرمانده انتظامی تنکابن از کشف دو هزار و ۴۵۰ عدد قرص و هزار و ۳۵۰ سی سی شربت قاچاق به ارزش ۱۷۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

۷۰ هزار قلم انواع داروی قاچاق

به گزارش خبرگزاری موج،رامین شمس اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر تهیه و فروش انواع داروهای غیر مجاز و قاچاق در یکی از عطاری های تنکابن موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی تنکابن تصریح کرد: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی با بررسی های همه جانبه موفق به شناسایی متهم شدند.

وی تصریح کرد: ماموران علاوه بر هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از واحد صنفی این متهم ۲ هزار و ۴۵۰ عدد قرص و هزار و ۳۵۰ سی سی شربت قاچاق و غیر مجاز کشف کردند.

شمس خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و کالاهای قاچاق کشف شده تحویل شبکه بهداشت و سازمان اموال تملیکی تنکابن شد.

فرمانده انتظامی تنکابن در پایان با اشاره به اینکه کالاها و داروهای قاچاق از استانداردهای لازم برخوردار نبوده و می توانند آسیب جبران ناپذیری به سلامت افراد جامعه وارد کنند اظهار کرد: شهروندان علاوه بر پرهیز از استفاده از این داروها در صورت رو به رو شدن با افرادی که اقدام به تهیه و فروش کالاهای غیر مجاز می کنند مراتب را در سریع‌ترین زمان به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه