کشف ۲۲۰ میلیون ریالی لوازم آرایشی قاچاق در تنکابن

فرمانده انتظامی تنکابن از کشف ۲۲۰ میلیون ریالی لوازم آرایشی قاچاق از ۴ واحد صنفی در این شهرستان خبر داد.

قاچاق کالاهای سلامت محور

به گزارش خبرگزاری موج، رامین شمس گفت: به منظور جلوگیری از ورود و عرضه انواع کالاهای خارجی قاچاق در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال طرح مبارزه با کالای قاچاق در این شهرستان به مرحله اجرا در آمد.

وی افزود: در اجرای این طرح مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی موفق به شناسایی چهار واحد صنفی عرضه لوازم آرایشی قاچاق در این شهرستان شدند.

فرمانده انتظامی تنکابن خاطرنشان کرد: مأموران با همراه نماینده اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تنکابن، در بازدید از این واحدهای صنفی در مجموع 3 هزار و 711 عدد انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق کشف کردند.

این مسوول ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده را 220 میلیون ریال عنوان کرد و اظهار داشت: کالاهای قاچاق کشف شده به سازمان جمع‌آوری اموال تملیکی تحویل و متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

شمس با بیان اینکه خرید و مصرف کالای قاچاق باعث اختلاف در عرضه تولیدات داخلی و تعطیلی کارخانه‌ها و افزایش بیکاری در کشور و ایجاد بازار فروش برای کالاهای کشورهای خارجی است، از شهروندان خواست، برای ایجاد امنیتی پایدار و جلوگیری از عرضه و ورود کالای قاچاق با نیروی انتظامی همکاری کرده و هرگونه اطلاعات و اخباری در این زمینه را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام دارند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه