سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین خبرداد:

پرداخت ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی به نیازمندان

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین گفت: در مجموع طی چهار ماهه سال جاری بیش از ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال زایی به ۳۳۲ مددجو و نیازمند پرداخت شده است.

کمیته امداد قزوین

به گزارش خبرگزاری موج قزوین، علی اصغر کشاورز حسین آبادی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین بیان کرد: اشتغال خدمتی است که در آن عزت مددجو پیگیری می شود چراکه با اشتغال فرد، دیگر رابطه نیازمندی او کاسته و در نهایت قطع می شود.

وی ادامه داد: از این رو موضوع اشتغال زایی با جدیت پیگیری می شود به طوری که طی چهار ماهه نخست سال جاری ۶۰ نفر از محل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت بیش از یک میلیارد و ۴۹۲ میلیون تومان تسهیلات به نیازمندان و محرومان پرداخت شده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: در این مدت ۲۷۲ فقره تسهیلات اشتغال زایی نیز با رقمی بیش از ۱۴ میلیارد و ۷۰۸ میلیون تومان توسط بانک های استان پرداخت شده است.

وی افزود: در مجموع طی چهار ماهه سال جاری بیش از ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال زایی به ۳۳۲ مددجو و نیازمند پرداخت شده است.

کشاورز حسین آبادی عنوان کرد: تسهیلات پرداختی کمیته امداد به نیازمندان و محرومان است که جزو سه دهک پائین جامعه هستند، البته دهک های چهارم و پنجم نیز به شرط داشتن شرایط از جمله نداشتن بیمه، حقوق و مستمری و بیکاری و دارا بودن سرپرستی خانوار می توانند از تسهیلات اشتغال زایی استفاده کنند.

وی تصریح کرد: تسهیلات اشتغال زایی براساس طرح ارائه شده از سوی متقاضی و متناسب با توانایی و شرایط وی پرداخت می شود که در گام نخست ۵۰ درصد تسهیلات قابل برداشت بوده و مابقی پس از تأیید اجرای پروژه قابل برداشت خواهد بود.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین گفت: نظارت بر تسهیلات اشتغال زایی علیرغم کمبود نیرو با جدیت دنبال می شود البته یکی از رویکردهای کمیته امداد ایجاد اشتغال پایدار است از این رو راهبران شغلی را فعال کرده ایم تا برنامه ریزی صورت گرفته بری اشتغال، محقق شود.

وی یادآورشد: متقاضیان دریات تسهیلات اشتغال زایی باید ابتداء از طریق سایت "سها" به نشانی https://soha.emdad.ir اقدام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر