سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

وزیر فرهنگ:

اتحاد ملی، مستحکم‌ترین سد در برابر تهدیدات خارجی است

سیدعباس صالحی در حاشیه ویژه‌برنامه «باغ فردوس» با اشاره به شکل‌گیری یک «بعثت مردمی» پس از شهادت رهبر انقلاب، تأکید کرد که مردم ایران همواره در مواجهه با دشمن خارجی فارغ از هرگونه اختلاف سلیقه، یکپارچه در کنار یکدیگر می‌ایستند.

وزیر ارشاد
به گزارش خبرگزاری موج

، سیدعباس صالحی در حاشیه ششمین شب قرار شبانه «باغ فردوس» درباره این برنامه اظهار کرد: این ویژه‌برنامه فرصتی را فراهم می‌کند تا جامعه هنری کشور ارادت خود را به مسائل ملی و میهنی ابراز کنند. هنرمندان با حضور در این رویداد، دلبستگی و تعلق خاطر خود به ایران و ارزش‌های ملی را به نمایش می‌گذارند.

وی گفت: از سوی دیگر، حضور طیف متنوعی از هنرمندان با سلایق، دیدگاه‌ها و گرایش‌های مختلف نشان می‌دهد که این همدلی و همراهی محدود به یک قشر، سلیقه یا عقیده خاص نیست. مردم ایران هرگاه در برابر دشمن خارجی قرار می‌گیرند، فارغ از تفاوت‌ها، یکپارچه و در کنار یکدیگر می‌ایستند.

صالحی افزود: برنامه «باغ فردوس» نمادی از همین اتحاد و انسجام ملی است؛ رویدادی که به یکی از مسائل اساسی کشور می‌پردازد و در عین حال با برنامه‌های متنوع و جذاب خود، مخاطبان را نیز همراه می‌کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره بعثت مردم و همراهی و حضورشان در طول جنگ تحمیلی اخیر در میدان بیان کرد: حال و هوای قرار شبانه «باغ فردوس» گویای یک واقعیت مهم است. وقتی رهبر شهید انقلاب مطرح می‌کردند که اگر حادثه‌ای رخ دهد، یک بعثت مردمی شکل خواهد گرفت، شاید کمتر کسی تصور می‌کرد این بعثت تا چه اندازه گسترده و عمیق باشد و چه ابعاد مختلفی پیدا کند. شاید تصور می‌شد در صورت وقوع یک بحران، تنها بخشی از جامعه که به یک سلیقه یا جریان اجتماعی خاص نزدیک‌تر هستند وارد میدان شوند و حتی همان حضور نیز محدود به چند روز یا چند هفته باشد.

وی اظهار کرد: با شهادت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر انقلاب و اقداماتی که با هدف برهم زدن سلسله فرماندهی نظامی و اجتماعی کشور انجام شد و از سوی دیگر تلاش برای ایجاد وحشت عمومی در جامعه، تصور دشمن این بود که مقاومت ملی دچار فروپاشی خواهد شد اما آنچه رخ داد، تحقق همان وعده بود؛ یک بعثت مردمی فراگیر که به هیچ قشر یا گروه خاصی محدود نبود. این حرکت هم در میان تولیدکنندگان فرهنگ و هنر و هم در میان مخاطبان و توده‌های مردم خود را نشان داد. این بعثت مردمی در میان هنرمندان به‌ خوبی آشکار شد.

صالحی با اشاره به اتحاد میان مردم و هنرمندان و حضورشان در میدان گفت: هنرمندان در واقع خود میزبان این اتفاق هستند و نیازی به دعوت ندارند. جنگ تحمیلی اخیر نشان داد که هم هنرمندان و هم مردم احساس کردند این زخم، زخمی بر پیکر خود آنهاست.

وی افزود: همچنین ما در روزهایی زندگی می‌کنیم که رهبر انقلاب نیز در کنار مردم ایستادند؛ نه از صحنه فاصله گرفتند و نه خود را از معرض تهدیدها دور کردند. در چنین شرایطی که درد و رنج مردم، از کودکان و نوجوانان گرفته تا خانواده‌های داغدار، در هم تنیده شده است، هنرمندان نیز احساس می‌کنند در این مطالبه عمومی و این خون‌خواهی سهیم هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: البته خون‌خواهی صرفاً به معنای یافتن و مجازات عاملان مستقیم این جنایت‌ها نیست. معنای عمیق‌تر آن جلوگیری از تکرار چنین جنایت‌هایی است؛ اینکه دیگر هیچ قدرت متجاوز و ددمنشی نتواند با تهاجم به ملت‌ها، روایت دلخواه خود را بر واقعیت تحمیل کند و تاریخ را بر پایه آن روایت‌های تحریف‌شده بنا سازد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه