سرخط خبرها
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت
  • آسیب جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به ۸۰ درصد گونه‌های حیات وحش ایران
  • مرگ ناگهانی قهرمان روئینگ المپیک در ۵۰ سالگی
  • درخواست افزایش سرانه وام اشتغال مددجویان به ۴۰۰ میلیون تومان
  • نماینده مجلس: مدت بازپرداخت وام اشتغال باید به ۷ سال افزایش یابد
  • تردد ۵۱ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
  • تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد
  • سپاه: به زیرساخت ما تعرض شود، خاموشی برق متحدان آمریکای کودک کش قطعی می باشد
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین

سخنگوی دادگاه مطبوعات:

به ۳ پرونده در هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی رسیدگی شد

نصراللهی، سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی تصریح کرد: اعضای هیات منصفه، مدیرمسئول «بولتن نیوز» را مجرم ندانستند اما مدیران مسئول «نسیم بیداری» و «اعتماد آنلاین» مجرم شناخته شدند.

دادگاه مطبوعات
به گزارش خبرگزاری موج

، اکبر نصراللهی به رسانه‌ها اعلام کرد:‌ اتهام بابک امینی مدیر مسئول «بولتن نیوز» نشر اکاذیب رایانه‌ای موضوع شکایت شرکت پتروشیمی شهید تندگویان در مطلب مربوط به روزهای ۱۹ و ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ با تیتر «پتروشیمی شهید تندگویان؛ ایرانی یا چینی» اعلام شده است.

به گفته نصراللهی، امروز با حضور اعضای هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی پرونده اتهامی الیاس حضرتی مدیر مسئول وقت اعتماد آنلاین هم بررسی شد. حضرتی در این پرونده به توهین و نشر مطالب خلاف واقع موضوع شکایت مهدی خانعلی‌زاده متهم است.

وی اضافه کرد:‌ در بخشی از شکایت شاکی آمده است: بعد از حضور خانعلی زاده در برنامه سیاست خارجی در تاریخ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ از شبکه سوم سیما، اعتماد آنلاین به مدیر مسئولی الیاس حضرتی در مطلبی با تیتر «توهین بوقچی تیم ملی در قطر به محمد جواد ظریف» در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ نوشته است کسانی که طرفدار حمله به سفارت عربستان بودند حالا دم از بازگشایی سفارت و رابطه مجدد می‌زنند؛ در صورتی که شاکی در مواضع خود هرگز هیچگونه حمایتی از موضوع حمله به سفارت نداشته است و اعتماد بدون رعایت مقررات قانونی و اخلاق رسانه‌ای اقدام به انتشار مطالب کذب و مجرمانه کرده است. مهدی خانعلی‌زاده گفت سفر به قطر و اقامت کاملا شخصی بوده‌است و مطالب توهین آمیز و کذب اعتماد آنلاین در فعالیت‌های آموزشی و کاری‌ام در داخل و خارج کشور مشکل ایجاد کرده است.

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی افزود: محمد جلیلیان وکیل روزنامه اعتماد در غیاب متهم الیاس حضرتی در دادگاه گفت که از جانب موکلم به طور رسمی عذرخواهی می‌کنم و حاضر به جبران هستیم.

نصراللهی دیگر پرونده دادگاه امروز را پرونده سید محمد مهدی طباطبائی میرک آباد مدیر مسئول «نسیم بیداری» اعلام کرد و گفت: وی با اعلام جرم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به توهین به بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) در شماره ۱۰۸ ویژه نامه بهاری سال ۱۴۰۲ در ذیل مطلبی با عنوان «دردی که تمام نمی شود»، متهم است.

سخنگوی دادگاه مطبوعات گفت: هیات منصفه بعد از بررسی پرونده‌ها و مستندات و شنیدن اظهارات طرفین پرونده ها، مدیران مسئول «نسیم بیداری» و «اعتماد آنلاین» را مجرم دانستند و مستحق تخفیف ندانستند.

نصراللهی اظهار داشت: رأی دادگاه رسیدگی به پرونده اتهام‌های بابک امینی، سید مهدی طباطبائی و الیاس حضرتی که به ریاست قاضی کریمی در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه