سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

در مکث امشب روایت می شود:

نخبه هایی که در کودکی پزشکان جوابشان کرده بودند

برنامه مکث امشب میزبان پدر و مادری است که پزشکان از فوت زودهنگام فرزندانشان خبر داده بود اما آنها در زمره نخبگان کشور قرار دارند.

برنامه مكث

به گزارش خبرگزاری موج، بیست‌و‌هشتمین  قسمت از سری سوم برنامه مکث،  پنج‌شنبه شب حوالی ساعت ١٩ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

در هفته چهارم از فصل جدید این برنامه که ویژه ماه‌های محرم و صفر تهیه شده فرناز رهنما مجری و راوی خواهد بود. در این برنامه رهنما میزبان زوجی به نام‌های صمد رمضانی و سیده کبری میرقاسمی است. فرزند اول این زوج در چندماهگی به بیماری ای‌بی مبتلا می‌شود و پزشکان به والدین می‌گویند که پسرشان تنها چند ماه زنده خواهد ماند اما سامان رمضانی امروز  دانشجوی رشته حقوق و از نخبگان دانشگاه است. فرزند دوم این زوج نیز دچار بیماری ای‌بی یا پروانه‌ای است. ابوالفضل کودکی باهوش و تواناست و در استعداد کم‌نظیری در نواختن سنتور و آموختن موسیقی دارد. روایت این زوج را از فرزندانی که قرار بود زنده نمانند اما حالا جزو نخبگان کشور هستند در برنامه امشب "مکث" از دست ندهید.

سری جدید برنامه «مکث» همچون برنامه مناسبتی که در ماه مبارک رمضان پخش شد، قصه‌ها و روایات جذاب آدم‌ها از یک موقعیت خاص به سمت حال خوب را روایت کرده و سراغ ماجراهای اجتماعی می‌رود. این برنامه اجتماعی به صورت گپ و گفت میان هنرمندان و صاحبان داستان‌های اجتماعی جذاب ضبط و پخش می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه