سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

چرخ، میزبان محیط بانان می شود

محیط‌بان و رییس اداره‌ی پارک ملی پابند مهمان نهمین قسمت برنامه چرخ می شود.

نهمین قسمت چرخ

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، نهمین قسمت فصل جدید چرخ، به موضوع کار محیط‌بانان در محیط‌زیست ایران اختصاص دارد.

در این قسمت از برنامه‌ تلویزیونی چرخ، سیاوش یالپانیان، مجری-کارشناس میزِ طبیعت برنامه، با علی کلانه، محیط‌بان و رییس اداره‌ پارک ملی پابند گفت‌وگو خواهد کرد. 

در این گفت‌وگو قرار است به این سوال پاسخ داده شود که «محیط‌بانان چطور از طبیعت محافظت می‌کنند؟». بر اساس استاندارد جهانی به ازای هر یک‌هزار هکتار عرصه یک محیط‌بان باید باشد که در ایران ۱۰ تا ۱۲ هزار هکتار یک محیط‌بان انجام وظیفه می کند. مسئولان محیط‌زیست کشور می‌گویند بر اساس چارت سازمانی تعداد محیط‌بانان در کشور باید هفت هزار و ۴۰۰ نفر باشد که اکنون سه هزار و ۴۰۰ نفر است. 

در بخش دیگری از برنامه، احسان یوسفی، کارشناس نجوم «چرخ»، جزییات ماه‌گرفتگی جزئی بامداد چهارشنبه ۲۶ تیر را بررسی می‌کند. مردم بیشتر بخش‌های اروپا، آسیا، استرالیا، آفریقا، جنوب و شرق آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی حداقل بخش‌هایی از خسوف بامداد چهارشنبه را خواهند دید.

 گزارش بهزاد یوسفی از باغ علم نوجوان باغ کتاب تهران یکی دیگر از بخش‌های نهمین قسمت فصل ششم برنامه‌ی «چرخ» خواهد بود.

مجله‌ی تصویری «چرخ» مهم‌ترین رویدادهای علم و فناوری را با نگاهی تخصصی و به‌زبانی ساده بررسی و با حضور کارشناسان، اساتید دانشگاه و نخبگان، مسائل روزمره‌ی زندگی را واکاوی می‌کند. 

«چرخ» در تابستان امسال در سه روز یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه، از ساعت ۱۹ به‌صورت زنده از شبکه‌ی چهار پخش می‌شود. مجری «چرخ» حافظ آهی است و محمد جباری سردبیری برنامه و الهه بهبودی تهیه‌کنندگی «چرخ» را بر عهده دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه