سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

جزییات برنامه های هفته شعر انقلاب تشریح شد/ تقدیر از علی معلم دامغانی و محمدعلی گودینی

نشست خبری یازدهمین جشنواره بین المللی شعر و داستان انقلاب برگزار شد. 

نشست خبری یازدهمین جشنواره بین المللی شعر و داستان انقلاب

 به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری موج، پیش از ظهر امروز دو شنبه ۱۹ فروردین ماه ۱۳۹۸ نشست خبری یازدهمین جشنواره بین المللی شعر و داستان انقلاب، با حضور محمد مهدی سیار دبیرعلمی بخش شعر جشنواره و ساسان ناطق دبیر علمی بخش داستان جشنواره در سالن تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد.

در ابتدای این نشست محمد مهدی سیار علاوه بر ارائه گزارشی کوتاه از آثار رسیده از تقدیر از علی معلم دامغانی به عنوان یکی از شاعران مولف و معلم در حوزه شعر انقلاب در روز اختتامیه خبر داد.

ساسان ناطق هم در ادامه گفت: ما در هر سه سطح ضعیف، متوسط و خوب آثاری را دریافت کرده ایم. با نقطه ایده آل فاصله داریم اما قطعا به آن خواهد رسید.

وی تصریح کرد: در ابتدا به نظر می رسید حجم زیادی از آثار به نکات کلیشه ای و سطحی پرداخته اند اما پس از انتخاب آثار راه یافته به مرحله نهایی متوجه شدیم که آثار از غنای بیشتری برخوردارند و از آن سطحی نگری و موضوعات کلیشه ای فاصله گرفته اند. گرچه هیات انتخاب و داوری معتقدند که به دلیل پرداختن نویسندگان به فضاها و لوکیشن های جدید و متنوع تر لزوم تحقیق بیشتر احساس می شود.

ناطق در ادامه اعلام کرد: از محمد علی گودینی به دلیل چندین سال فعالیت در حوزه تولید آثار انقلاب و دفاع مقدس تجلیل، تقدیر و تشکر به عمل خواهد آمد.

وی در مورد مقدار جوایز گفت: هم در شعر و هم در بخش داستان و رمان آثار منتخب و برگزیده توسط سوره مهر منتشر خواهد شد. در بخش رمان چهارده، هشت و شش میلیون تومان جوایز نقدی رتبه اول تا سوم هستند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه