سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

در چهارمین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر؛

نشست خبری انیمیشن سینمایی شب آفتابی برگزار شد / حضور داروغه زاده در نشست

در چهارمین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر؛نشست خبری انیمیشن سینمایی شب آفتابی با حضور عوامل این انیمیشن و ابراهیم داروغه زاده برگزار شد.

انیمیشن شب آفتابی

نشست رسانه‌ای انیمیشن سینمایی شب آفتابی با حضور علی مدنی کارگردان ، زهرا مشتاق تهیه‌کننده با حضور الهام باجلان طراح کارکتر، آزاده مدنی مجری طرح و طراح صحنه، عادل مدنی کارگردان فنی، مریم حبیبی دستیار کارگردان،آرمین رهبر آهنگساز، گلناز ثانی انیماتور و با اجرای احسان کرمی در چهارمین روز جشنواره فیلم فجر برگزار شد.

احسان کرمی در ابتدای این نشست ضمن گفتن تسلیت به علی نصیریان به مناسبت درگذشت همسرش، گفت: قرار بود امروز در سینمای رسانه ها برنامه‌ای به مناسبت حضور این هنرمند پیشکسوت داشته‌ باشیم که با اتفاقات پیش آمده میسر نشد.

حضور نمادین ابراهیم داروغه‌زاده دبیر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر  برای حمایت از فیلم‌های مستند و انیمیشن از بعد دیگری هم برای اهالی رسانه جالب بود؛ چرا که پس از اتفاقات روز افتتاحیه این مدیر سینمایی که معمولا حضور پررنگی در سینمای رسانه ها و ارتباط خوبی با رسانه ای ها داشت، غیبتی طولانی و سیاست سکوت را پیشه کرده بود.

زهرا مشتاق تهیه کننده درباره تولید انیمیشن گفت: کار انیمیشن بسیار سخت است و سخت‌تر از آن قضاوت کردن آثار انیمیشن ایرانی است چراکه نمونه‌های خوب خارجی در این حوزه بسیار وجود دارد و کار ما خیلی سخت می‌شود.

وی با بیان اینکه از نیمه راه به این گروه پیوسته است، افزود: موقعی که کار را شروع کردند، تهیه‌کننده شخص دیگری بود و من با کمک فارابی از نیمه راه به عنوان تهیه‌کننده به این کار پیوستم.

علی مدنی کارگردان، درباره تولید انیمیشن شب آفتابی گفت: چندین بار در حوزه تولید انیمیشن شکست خورده‌ام ولی تصمیم گرفتیم کاری کنیم که سرمایه‌گذارها تشویق به ساخت انیمیشن شوند.البته پیشنهاد ۱۰۰ میلیونی به یکی از ارگان‌ها دادم که در سال ۹۲ شکست خورد. دلیل این شکست‌ها بی‌تجربه بودن ما، دیر آمدن کارها، اختلاف بین تهیه‌کنندگان، بالا بردن کیفیت در نیمه راه تولید و ...بود.

انیمیشن شب آفتابی

وی تاکید کرد: سال 92 ساخت انیمیشن شب آفتابی را شروع کردیم و سال 95 تهیه‌کننده اول، سرمایه‌اش را خواست و خانم مشتاق به دلیل دوستی این کار را ادامه داد. 

مدنی همچنین بیان کرد: وزارت ارشاد و سازمان سینمایی برای کسانی که مایل به ساخت انیمیشن هستند، تسهیلاتی قائل هستند. ما هم با توجه به علاقه‌ای که به سینمای نوجوان داشتیم کار را پیش بردیم. 

در ادامه نشست رسانه ای انیمیشن سینمایی شب آفتابی، آرمین رهبر درباره موسیقی این اثر گفت: کار موسیقی این انیمیشن حدود یک ماه طول کشید. به خاطر فانتزی بودن کار از موسیقی ارکستر استفاده نکردیم و موسیقی این فیلم شبیه پاپ بود.

وی افزود: من همیشه دغدغه ورود موسیقی کلاسیک به انیمیشن را داشتم. در کارهای زنده، ‌ شما مجبور هستید از تلفیق استفاده کنید. در حالی که در انیمیشن دنیا فضا برای استفاده از موسیقی کلاسیک باز است موسیقی  اما در ایران به سمت ساده‌سازی رفته است. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه