سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

حذف ثبت سفارش گمرکی واردات کتاب

دهقانکار از تعامل با سازمان توسعه تجارت وزارت صمت و معاونت ارزی بانک مرکزی برای حذف ثبت سفارش گمرکی و تخصیص ارز نیمایی به واردات کتاب در صورت ثبت سفارش خبر داد.

واردات کاغذ

به گزارش خبرگزاری موج، ایوب دهقانکار از تعامل معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با سازمان توسعه تجارت وزارت صمت و معاونت ارزی بانک مرکزی برای حذف ثبت سفارش گمرکی واردات کتاب و تخصیص ارز نیمایی در صورت ثبت سفارش خبر داد و گفت: هیات وزیران در جلسه مورخ ۲۲/۱/۹۷ به استناد اصل یکصد وسی و هشتم قانون اساسی و تبصره سه ماده هفت قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و به منظور ساماندهی و مدیریت بازار ارز، واردات کلیه کالاها را ممنوع اعلام کرد.

 وی ادامه داد: اجرای قانون فوق می‌توانست واردات کتاب به کشور را با چالش جدی مواجه نموده و مشخصا بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب تهران را تحت الشعاع قرار دهد. با درک این موضوع و اهتمام ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون امور فرهنگی، جلسات متعدد کارشناسی با رئیس و مدیران سازمان توسعه تجارت وزارت صنعت و معاونت ارزی بانک مرکزی به منظور تشریح مساله و تبیین اقتضائات واردات کتاب به کشور برگزار شد و طی آن جلسات معاونت امور فرهنگی خواستار مستثنی شدن کتاب از فرآیند ثبت سفارش بود.

دهقانکار با اشاره به ابلاغیه اخیر سازمان توسعه تجارت به گمرک جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: هم اکنون  با تعاملات انجام شده با دستگاه‌های مذکور، این مهم محقق و مراتب از سوی سازمان توسعه تجارت به گمرک جمهوری اسلامی ایران جهت اجرا ابلاغ شده است.

مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی همچنین از تخصیص ارز نیمایی به واردکنندگان کتاب خبر داد و گفت: در راستای حمایت از اقتصاد نشر و نیز تسهیل ورود علم به کشور، با پیگیری‌های به عمل آمده، به زودی سامانه‌‌ای در سازمان توسعه تجارت راه‌اندازی خواهد شد تا آن دسته از واردکنندگان کتاب‌های خارجی که خواستار دریافت ارز نیمایی از طریق ثبت سفارش هستند، بتوانند حواله ارزی خود را پس از تایید معاونت امور فرهنگی دریافت کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه