سرخط خبرها
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • پیامد‌های ناشی از حملات به تأسیسات پارس جنوبی به خوبی مدیریت شد
  • قاچاق پوشاک بیش از ۳ میلیارد برآورد می‌شود/ ورود پوشاک به کالابرگ در دست بررسی است
  • ثبت تردد بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
  • شکست استقلال مقابل فولاد در دیداری تدارکاتی/ احمدی مصدوم شد
  • گفت‌وگوی مردمی پزشکیان در روزهای آینده پخش می‌شود
  • مقام نظامی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا آماده کرده‌ایم
  • پرونده بوسنیایی‌ها دست از سر استقلال برنمی‌دارد
  • عملیات فرار از هرمز غیرممکن شد
  • خط تلفن ثابت و بسته مکالمه رایگان برای زائران اربعین

هفته صرفه جویی در مصرف آب؛ فرصتی برای ترویج فرهنگ حفاظت از منابع آبی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس با اشاره به آغاز هفته صرفه‌جویی در مصرف آب (۲۵ تا ۳۱ خرداد)، بر ضرورت مشارکت همگانی در مدیریت مصرف تأکید کرد و گفت: شعار «آب، سرمایه مشترک» یادآور مسئولیت همه مردم در حفاظت از منابع آبی و تأمین حق نسل‌های آینده است.

مدیریت مصرف آب
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، علی شبانی، مدیرعامل شرکت آبفا استان، با بیان اینکه فارس همچنان با پیامدهای خشکسالی‌های متوالی و کاهش منابع آبی روبه‌روست، اظهار داشت: تقارن هفته صرفه‌جویی در مصرف آب با ماه محرم، فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ صیانت از نعمت آب و پرهیز از اسراف فراهم کرده است.

وی افزود: در آموزه‌های دینی و فرهنگ عاشورایی، آب جایگاه ویژه‌ای دارد و این همزمانی می‌تواند زمینه‌ساز گسترش فرهنگ مسئولیت‌پذیری اجتماعی و مصرف آگاهانه آب در جامعه باشد.

مدیرعامل آبفا فارس با اشاره به چالش‌هایی همچون کاهش بارش‌ها، برداشت بی‌رویه از منابع زیرزمینی، فرونشست زمین و آسیب به آبخوان‌ها، مدیریت مصرف و اصلاح الگوی استفاده از آب را مؤثرترین راهکار مقابله با تنش‌های آبی دانست.

شبانی از اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و آموزشی در هفته صرفه‌جویی خبر داد و گفت: امضای تفاهم‌نامه همکاری با اداره کل آموزش و پرورش فارس برای آموزش دانش‌آموزان در زمینه حفاظت از منابع آب، از مهم‌ترین برنامه‌های این هفته است. همچنین تولید و پخش کلیپ‌های آموزشی، موشن‌گرافی، تیزرهای فرهنگی، حضور در برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی و تقدیر از دستگاه‌های اجرایی خوش‌مصرف از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده است.

وی عناوین روزهای هفته صرفه‌جویی در مصرف آب را به این شرح اعلام کرد: «آب، تاب‌آوری و امنیت ملی»، «خانواده هوشمند و فرهنگ مصرف»، «آب، ارزش‌های دینی و حماسه کربلا»، «آب، اقتصاد و سرمایه‌گذاری»، «پساب، محیط زیست و توسعه پایدار»، «آب، تحولات فناورانه و هوش مصنوعی» و «آب، مردمی‌سازی اقتصاد و مسئولیت اجتماعی».

مدیرعامل آبفا فارس با اشاره به نامگذاری روز «آب، ارزش‌های دینی و حماسه کربلا» خاطرنشان کرد: یاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) در ایام محرم، اهمیت آب و ضرورت پاسداری از این نعمت الهی را بیش از پیش یادآوری می‌کند و ظرفیت‌های فرهنگی و مذهبی می‌تواند در نهادینه‌سازی الگوی صحیح مصرف آب مؤثر باشد.

وی در پایان از مشترکان شهری و روستایی استان فارس خواست با رعایت الگوی مصرف، صنعت آب را در تأمین پایدار آب شرب یاری کنند و گفت: عبور از روزهای گرم پیش رو نیازمند همراهی و مشارکت همه مردم است، زیرا آب سرمایه مشترک همه نسل‌هاست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه