اصلاح کامل فیدرهای بحرانی شبکه برق فارس در قالب طرح ملی «سامان»

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان فارس همزمان با برگزاری مانور سراسری طرح ملی «سامان» (سازماندهی اقدامات ملی امور نگهداشت) در سراسر کشور، از اصلاح و بهسازی ۱۰۰ درصدی فیدرهای بحرانی در محدوده فعالیت این شرکت خبر داد.

شرکت توزیع برق فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

،مهدی زارع خفری، معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان،  گفت: عملیات سرویس، اصلاح و بهسازی ۷ فیدر بحرانی در شهرستان‌های فیروزآباد، بوانات، خرم‌بید، گراش، مهر، بختگان و اقلید با مشارکت ۱۶۴ نیروی عملیاتی و ۸۲ گروه اجرایی با موفقیت به پایان رسید.

وی با تأکید بر نقش طرح «سامان» در کاهش عیوب فنی و پیشگیری از خاموشی‌های ناخواسته، اظهار داشت فیدرهای بحرانی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد خاموشی‌ها و میزان انرژی تأمین‌ نشده شناسایی و در اولویت نگهداشت قرار گرفتند.

زارع خفری همچنین طرح ملی «سامان» را از راهبردهای مهم صنعت برق برای بهسازی، افزایش تاب‌آوری شبکه و آمادگی برای عبور موفق از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ دانست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه