سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

عملیات گسترده نشت‌یابی در فارس؛ هزاران مورد نشت شناسایی و رفع شد

مدیرعامل شرکت گاز استان فارس از اجرای گسترده طرح‌های نشت‌یابی در سطح استان و شناسایی و رفع بیش از ۸۷ هزار مورد نشت خبر داد و اعلام کرد این عملکرد با تحقق ۱۱۲ درصدی اهداف سال گذشته همراه بوده است.

گاز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمدرضا زارعیان، مدیرعامل شرکت گاز استان، با تأکید بر اهمیت نشت‌یابی در حفظ ایمنی شبکه و جلوگیری از هدررفت گاز طبیعی گفت: این اقدامات نقش مهمی در صیانت از منابع ملی و پایداری خدمات گازرسانی دارد.

وی افزود: در سال گذشته عملیات نشت‌یابی روی حدود ۴۹ هزار و ۷۵۳ کیلومتر خطوط تغذیه و توزیع، بیش از یک میلیون و ۲۵۴ هزار انشعاب و ۱۸۵۴ ایستگاه گاز انجام شده است. همچنین در برخی مناطق فرسوده، به‌دلیل شرایط شبکه، نشت‌یابی در دو مرحله صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ادامه داد: در مجموع ۱۴۳۰ نشت زمینی، ۸۵ هزار و ۳۲۷ نشت هوایی و ۱۰۶۲ نشت در ایستگاه‌ها شناسایی شد که از این میزان، ۱۰۰ درصد نشت‌های زمینی، ۹۱ درصد نشت‌های هوایی و ۹۸ درصد نشت‌های ایستگاهی رفع شده‌اند.

زارعیان همچنین به آماده‌باش ۲۴ ساعته تیم‌های نشت‌یابی و حضور فوری آن‌ها در شرایط اضطراری اشاره کرد و گفت: این تیم‌ها به‌صورت آنکال در حوادث احتمالی عملیات پایش و ایمن‌سازی را انجام می‌دهند.

وی در پایان تأکید کرد که شرکت گاز استان فارس با ارتقای تجهیزات و استفاده از فناوری‌های جدید، این روند را به‌ویژه در مناطق فرسوده با دقت و سرعت بیشتری ادامه خواهد داد تا از هدررفت گاز و بروز خطرات احتمالی جلوگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه