سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

مدیرعامل شرکت گاز استان مطرح کرد؛

۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای بهینه‌سازی و هوشمندسازی موتورخانه‌ها در فارس/ صرفه‌جویی ۱۵ درصدی گاز

مدیرعامل شرکت گاز استان فارس گفت: با توجه به کاهش ۱۵ درصدی مصرف گاز ناشی از بهینه سازی موتورخانه ها، در بودجه سال جاری شرکت گاز استان فارس ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای بهینه سازی موتورخانه ها و هوشمند سازی پیش بینی شده است.

گاز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، وحید بهفر مدیرعامل شرکت گاز استان امروز سه‌شنبه ۱۱ شهریورماه، در این خصوص گفت: اجرای گسترده طرح‌های بهینه‌سازی و توسعه فرهنگ مصرف ایمن و بهینه گاز موجب شد استان فارس در سال ۱۴۰۳ شاهد کاهش ۱۵ درصدی مصرف گاز در بخش موتورخانه‌ها باشد. این اقدام در چارچوب سیاست‌های کلان شرکت ملی گاز ایران و با هدف مدیریت پایدار منابع انرژی و افزایش امنیت تأمین سوخت انجام شد.

وی تصریح کرد: شرکت گاز استان فارس در ادامه مأموریت‌های خود در مسیر ارتقای فرهنگ مصرف بهینه و ایمن گاز، در سال ۱۴۰۳ مجموعه‌ای از برنامه‌های عملیاتی و آموزشی را به اجرا درآورد که نتایج قابل توجهی در حوزه صرفه‌جویی و بهینه‌سازی به همراه داشت.

مدیرعامل شرکت گاز استان اظهار داشت: با توجه به نقش محوری گاز طبیعی در تأمین انرژی کشور، کاهش مصرف و بهینه‌سازی تجهیزات، ضرورتی غیرقابل انکار است. خوشبختانه با همکاری مردم و تلاش کارکنان شرکت گاز، توانستیم در استان فارس تاکنون ۵۰۳۲ واحد موتورخانه را به طور رایگان بهینه سازی کنیم که ۲۶۸۵ واحد آن دولتی و ۲۳۷۴ واحد غیردولتی بودند. 

وی همچنین با تأکید بر ادامه اجرای این سیاست‌ها گفت: شرکت گاز استان فارس علاوه بر توسعه شبکه گازرسانی، به‌طور جدی موضوع ایمنی و مصرف بهینه را در دستور کار دارد و تلاش می‌کند با اقدامات عملی و فرهنگ‌سازی مداوم، سهمی مؤثر در حفظ منابع ملی و رفاه عمومی ایفا نماید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه